خوب نگيره مطالبة رو بخون ياد بگير رژيمش رو اجرا كن
اوهوم دارم استفاده میکنم الانم کالری شماری و ورزش هوازی و قدرتی میکنم😀💃
صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^
کالری شماری و پیاده روی.اصولا اضافه وزن یعنی شما بیشتر از کالری مورد نیاز مصرفیت کالری دریافت میکنی. پس باید کالری دریافتی را کم کنی و همزمان سعی کنی یه مقدار بیشتر از قبل کالری بسوزونی. مثلا با ورزش و پیاده روی. پیاده روی از تردمیل بهتره چون تو هوای ازاد سوخت و ساز بهتر انجام میشه. بماند که خودم هم اضافه وزن دارن. ولی دو ماه اخیر جلو شکم را گرفتم 6 کیلو کم کردم. بعد هم وزنی که زود کم کنی زود برمیگرده. باید کم کم وزن کم کرد تا بدن یواش یواش عادت کنه به کالری کمتر.
کالری شماری من با کالری شماریی از ۷۸ کیلو رسیدم به ۶۶ کیلو هنوزم دارم ادامه اش میدم
می تو😀
صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^