2777
2789

قبلا با ستاره ۱۰۰ میگرفتم الان همش ۲ گیگ میده شما برین تو گوگل سرچ کنید خرید شارژ اینترنت مثلا همراه اول میتونیدهرچند گیگ ک خواستید فعال کنید خودم ۷ گیگ گرفتم ۲۶و پونصد😃😃😃💃💃عیدتونم مبااآااارک💃💃💃

کاربری سوممه 🤦🏻‍♀️کابل ، آرزوهای زیبا منم خود خودم🙃🌹😘

منم همینجوری میگیرم

فرزندانم همیشه طلاق بگیرید و به فرزندان خود طلاق را بیاموزید، باشد که رستگار شوید❤️اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم❤️ هر کی صلوات فرستاد برسه به امام زمان(عج)❤️🌹فرزنداااااااانم امضای من واقعی نیست و فقط تیکه کلامه، اخه کی پیدا میشه با حرف من طلاق بگیره خب

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره منم اینجوری بلند مدت ایرانسل گرفتم

نوبت سود منکه میشه سهامت ضرر کرده حالا میری بسته بلند مدت میگیری اره؟؟؟

فرزندانم همیشه طلاق بگیرید و به فرزندان خود طلاق را بیاموزید، باشد که رستگار شوید❤️اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم❤️ هر کی صلوات فرستاد برسه به امام زمان(عج)❤️🌹فرزنداااااااانم امضای من واقعی نیست و فقط تیکه کلامه، اخه کی پیدا میشه با حرف من طلاق بگیره خب