2777
2789
عنوان

طلا یا ماشین

| مشاهده متن کامل بحث + 1741 بازدید | 25 پست
الان طلا شده یک و خوردی کلی پول ساخت ازش کم میشه یه وام دیکه در کنار پنجاه تومن بگیر بعد ماشین بگیر ...

شوهرم حرفی نداره نظر خودمه ک بفروشم براماشین اگه هم بفروشم ۴۰ تومن دیگه میتونم وام خانگی بزارم کنار ۵۰ تومن

اخه معلوم نیست وام خانگیو کی میبرم 

بعدا پشیمون میشی اینو مطمعنم باش الان حسرت ماشین دار شدن داری و لی بعدا می فهمی همین طلاها پشتوانه ت بوده

دوست داشتن کسی که لایق دوست داشتن نیست اسراف محبت است

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ب نظرم وقتی جایی غریبه هستی و جاهای گردشی ونمیشناسی با وسیله عمومی رفت وامدکنی بهتره و ازطرفی دانشجو ...

همش خونه ام با اسنپ و آژانس بخوای هر روز بری بیرون ماهی ۲ تومن کرایه ماشین میشه بخدا 

بعدا پشیمون میشی اینو مطمعنم باش الان حسرت ماشین دار شدن داری و لی بعدا می فهمی همین طلاها پشتوانه ت ...

خب ماشینم بخریم بنام خودم میکنم نمیدونم چکار کنم خیلی سخته بدون ماشین

خب ماشینم بخریم بنام خودم میکنم نمیدونم چکار کنم خیلی سخته بدون ماشین

من ک فروختم اول گفت بنام میکنم ولی بنام خودم نکرد شوهرم ...

اگه نمی تونی واقعا بی ماشین بخر

ولی برای سرمایه گذاری و برای یه خانوم طلا بهتره

من آدم اقتصادی هستم. ولی اگر جای شما بودم قطعا ماشین رو انتخاب میکردم

خودم رو طلا خیلی حساسم ولی چون خیلی سختمه همش تو خونه ام و پول آژانس و اسنپم گرونه از اون ور ماشین بخریم بنام خودمه و بعدا با پس اندازم میتونم طلا بخرم براهمین میگم بفروشم.یعنی کارم اشتباه نیست؟

اگه بنام خودم باشه چی؟

باز شوهرت ازش استفاده میکنه و تحت تملک تو نیست در حالیکه طلا مال خودت هست کامل ....من چون خودم دقیقا دارم سر همین موضوع می کشم میگم وگرنه قصد دخالت ندارم

باز شوهرت ازش استفاده میکنه و تحت تملک تو نیست در حالیکه طلا مال خودت هست کامل ....من چون خودم دقیقا ...

در ضمن ماشین پول بنزین و روغن و بیمه و کلی چیز دیکه داره ک از پول آژانس و اسنپ کمتر نیس

خودم رو طلا خیلی حساسم ولی چون خیلی سختمه همش تو خونه ام و پول آژانس و اسنپم گرونه از اون ور ماشین ب ...

نه چه اشتباهی. بعدش تو این مملکت طلا بالا می‌ره همزمان همه چیز از جمله ماشینم گرون میشه. پس پولتو هدر ندادی و همزمان استفاده هم کردی