2777
2789
عنوان

خانم هایی که مامان شدید یا مامانید میایید یک لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 136 بازدید | 27 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم همین متن بالایی ک نوشتی

اخه مختلف بودن پرسیدم

کلا تو کل سه هفته پخش بوده 

اما تهوع دوهفته است

علائم پریود یک هفته

برجسته شدن نوک سینه هم دوروز 

تو ندانی که خود آن نقطه عشقی،تو خود اسرار نهانی،تو خود باغ بهشتی،تو بخود آمده از فلسفه چون و چرایی....
عزیزم همین متن بالایی ک نوشتی

اگه تو اقدامی وقتی  کمی راه رفتی یا کار کردی  دراز بکش پاهاتو بالا بگیر  تا ده روز تکرار کن تست کن تا ببین شاید درحال تخمک گذاری چون علائم تو اینو میگه

اگه تو اقدامی وقتی  کمی راه رفتی یا کار کردی  دراز بکش پاهاتو بالا بگیر  تا ده روز تک ...

دیگه اون موقع که میشه زمان پریود

یعنی این ها علائم تخمک گزاری؟

تو ندانی که خود آن نقطه عشقی،تو خود اسرار نهانی،تو خود باغ بهشتی،تو بخود آمده از فلسفه چون و چرایی....
اگه تو اقدامی وقتی  کمی راه رفتی یا کار کردی  دراز بکش پاهاتو بالا بگیر  تا ده روز تک ...

و اینکه چی رو‌ تست کنم؟

و اینکه چی رو‌ تست کنم؟

ببین عزیزم تخمک گذاری تا 14 روز طول میکشه بعد 4 هفته بی بی چک کن تست بارداری معلوم میشه اگه بچه میخوای بعد نزدیکی پاهاتو ببر بالا بیار پایین تا تخمدان درست تر کار کنن ولی اگه بعد از این کار بی بی چکت منفی شد بدون حامله نیستی حد لقاح شما به جایی نرسیده ک حامله شی باید بعد 70 روز دوباره نزدیکی پیدا کنی تا باردار شی تو این هفتاد روز اسپرم تولید میشه کامل بچه هم سالم میشه  با یه بار نزدیکی بدون کا*وم ک بچه داری اتفاق نمی فته باید بین 4 تا 6 بار انجام شه تا به حدی برسه

ببین عزیزم تخمک گذاری تا 14 روز طول میکشه بعد 4 هفته بی بی چک کن تست بارداری معلوم میشه اگه بچه میخو ...

ولی من نگفتم یکبار رابطه داشتم

و اینکه بعد ۷۰روززززز؟؟؟

یعنی دوماه رابطه نداشته باشی؟؟

تا به حال این ها رو‌نشنیدم

ولی من نگفتم یکبار رابطه داشتم و اینکه بعد ۷۰روززززز؟؟؟ یعنی دوماه رابطه نداشته باشی؟؟ تا به حال ...

نه عزیزم رابطه داشته باش من مدت روز ساخته شدن اسپرم رو بهت گفتم چند روزه

نه عزیزم رابطه داشته باش من مدت روز ساخته شدن اسپرم رو بهت گفتم چند روزه

اینا گفتم فقط بدونی ولی این حالت هایی ک گفتی حاملگی نیست داره تخمک گذاری اتفاق میوفته ممکنه چند روزی طول بکشه اگه نشد شاید تخمدان هات تحت فشار بودن خونریزی داشتی

اینا گفتم فقط بدونی ولی این حالت هایی ک گفتی حاملگی نیست داره تخمک گذاری اتفاق میوفته ممکنه چند روزی ...

من بدون دیدن حالات شکمت و بدون دستگاه سونوگرافی نمیتونم بگم چون تو اختلالات رحم هم اینطوریه علائم اون خدایی نکرده منظور با یه سونو گرافی بری بهتره اگه درد داری  یا خونریزی شدیده یا لکه صورتی باشه ک توش کمی خونم باشه تخمدان تحت فشار ولی اگ خون ریزی شدید بود  اون موقع خطر داره چند روز تا پریودت بمونه ببخشید باز منظورمو درست نرسوندم💜

اینا گفتم فقط بدونی ولی این حالت هایی ک گفتی حاملگی نیست داره تخمک گذاری اتفاق میوفته ممکنه چند روزی ...

خونریزی نداشتم گلم

اون پریودم بود گفتم سه روز