2777
2789
عنوان

خاطرات ترسناک+همه بیاین بگین

273 بازدید | 23 پست

همه بیاین تعریف کنید 

اول خودم میگم قضیه اینطوریه که

ما خونمون کنار باغ و یه تپه (ما تو شهرستانیم اکثرا محله اطراف شهر اینجورین) بعد پنجره اتاق من تو باغه و حدودا دومتر  از زمین فاصله داره که زیاد نیست بعد یه شب ساعت5اینا دو نفر جلوی پنجره اتاقم حرف میزدن خیلی ترسیدم ایت الکرسی هم خوندم فایده نداشت رفتم گفتم بابامو از خوا ببیدار کردم که دونفر جلوی پنجرن بابام رفت نگاه کرد از دوربین کسی نبود خیلییییی ترسیدم

فرداش دوباره همون ساعتا بیدار بودم احساس کردم یکی داره به انگشت به پنجره میزنه خیلی ترسیدم داشتم دیونه میشدم قران اوردم نشستم چندتا سوره خوندم بهتر شدم

نگو غریبه غمت را چرا نمیفهمد؟که حال و روز تورا آشنا نمیفهمد...!

من خاطره ترسناک زیاد دارم اما میخوام کتاب بنویسم داخل اون مینویسم اینجا دیگه نمینویسم وقتی کتابم را نوشتم اون را بخونین😂

اینقدر بهم توهین نکنین من اهل دعوا نیستم برو عقده ات را سر یک احمق خالی کن۹/۹/۹۹در حال درس خوندن در مدرسه تیزهوشان هستم😁و بهترین دانش اموز مدرسه میشم راستی من را دانکی یا خر صدا نکنیم ممنون ناراحت میشم                                                 15 ساله ام و با اطلاع خانوادم عضو سایتم...دوست عزیز اگه حضور من در سایت با طرز فکر شما تطابق نداره  کامنت نذاره توهین نکن مگه مجبوری داداش راستی خانواده ام راضی هستن بع توچه من هستم نصیحت نده میدونم چرا توهین میکنی چون عقده ای هستی و چون همسن من ازادی نداشتی الان به من حسودی میکنی داداش مجبورم اینطوری بگم بعضیا ها فقط زبان فحش را میفهمن حالا یک عده میان میگن من بهم بر خورد داداش من منظورم اونهایی که توهین میکنن پس سکوت متشکرم توهین و فضولی نکنین اگه ریپلایت فخش داره پس نفرست داداس          

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امشبم باید پیش مامانم بخوابم ☹☹ چه خاطره هایی دارید 🙄🙄

جدی تا حالا اتفاق نیافتاده واست؟من خیلی ترسوام هرچی ام بده سرم میاد

من خاطره ترسناک زیاد دارم اما میخوام کتاب بنویسم داخل اون مینویسم اینجا دیگه نمینویسم وقتی کتابم را ...

منتظریم پس قهرمان

پریشب حال پدرشوهرم بد شد شوهرم رفت که ببرتش بیمارستان به من گفت نیا خطرناکه بمون خونه خونمون تازه ساخته کسی جز سرایدار و زن و بچش نیستن فعلا ساعت ۳ رفتم دسشویی داشتم دستامو میشستم که انگار یکی در زد بعد درمون با صدای ضرب بسته شد اومدم بیرون فکر کردم شوهرمه هی صداش کردم ولی نبود احتمال دادم که درو خوب نبسته باشه شوهرم حالا باد کوبیده از طبقه بالا صدای دوییدن میومد درو باز کردم که ببینم کسی بالا هست یانه جلوی درمون یه گربه زل زده بود به در 

چقدزیبا دروغ میگی! به حدی که نفهمیدم ، چیشد که باورت کردم چرا کاراتو بخشیدم؟🙃 .
پریشب حال پدرشوهرم بد شد شوهرم رفت که ببرتش بیمارستان به من گفت نیا خطرناکه بمون خونه خونمون تازه سا ...

وایییییی اگه من بودم سکته رو حتما زده بودم

وایییییی اگه من بودم سکته رو حتما زده بودم

اصلا خیلی خوف ناکه در همه ی واحدا بازه ته کوچست پشتش و بغلش کلاااا خالیه 

چقدزیبا دروغ میگی! به حدی که نفهمیدم ، چیشد که باورت کردم چرا کاراتو بخشیدم؟🙃 .

من خونه قبلیمون.شوهرم رفت شب با دوستاش ماهیگیری.بعد نصف شب هی یکی مث شوهرم صداش تو خواب میپیچید اول کردم خودشه صداش کردم جواب نداد بعد خوابیدم از خواب ک پاشدم شوهرمو دیدم از حموم اومده تو اتاق بعد باش حرف زدم و جوابمو داد و دوباره خوابیدم بیدار شدم ز زدم شوهرم گفت من اصلا خونه نیومدم.خیلی حس بدی بود

وعده خدا حق است.لحظه ای شک نکنید
اصلا خیلی خوف ناکه در همه ی واحدا بازه ته کوچست پشتش و بغلش کلاااا خالیه 

اصلا تنها نباش اونجا نباش بخدا من شبا نگاهم اتفاقی به پنجره بخوره یا هدفونم و دربیارم صدرصد دیوونه میشم

من خونه قبلیمون.شوهرم رفت شب با دوستاش ماهیگیری.بعد نصف شب هی یکی مث شوهرم صداش تو خواب میپیچید اول ...

یا خدااااااا منم شنیدم که جن ها قدرت تقلید دارن