اره اره یادمه من امروز گذاشتم هاله ی میکروسکوپی انداخت همون اولش ولی بعد که خوابیدم و بیدارشدم بیشتر ...
ان شاء الله هردومون مامان شدیم
من ماه ۱۰ م اقداممه
شما بچه اولته؟
تاپیکتونو دیدم که یه سقط داشتی متاسفانه
بعد از یکسال ،دختر قشنگ من با آی وی اف آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 خرداد ۱۴۰۳ برای دومین بار انتقال دادم... منفی شد💔برای سومین بار دی ۱۴۰۳ انتقال دادم...بازم منفی شد .....تو اوج ناامیدی فروردین ۱۴۰۴ طبیعی باردار شدم اما بازم خدا نخواست تو هفت هفته سقط شد💔😭
بعد از یکسال ،دختر قشنگ من با آی وی اف آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 خرداد ۱۴۰۳ برای دومین بار انتقال دادم... منفی شد💔برای سومین بار دی ۱۴۰۳ انتقال دادم...بازم منفی شد .....تو اوج ناامیدی فروردین ۱۴۰۴ طبیعی باردار شدم اما بازم خدا نخواست تو هفت هفته سقط شد💔😭
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
واااای نپرس که دل آشوبم ان شالله همین ماه مامان بشی منم فردا موعدمه بی بی که نم ...
منم مث شماامروز موعدمه ولی بیبی نزدم هنوز
چون کلا تواین ده ماه اقدامم پری سروقت اومده وامروزم منتظرم ببینم میشم یا نه
شما بیبی زدی؟
۲۸ روزست خداکنه هردو مامان بشیم هرخبری شد بیا اینجا
باشه حتما
ان شاء الله مامان شدی و نی نیت صحیح و سالم دنیا میاد
سلام منم تو اقدامم واسه بچه دوم از روز بعد پاکی که نزدیکی داشتیم یه روز در میون همش سینه هام سفت و بزرگ شده و شدید درد داره زیر شکمم هم دائم درد خفیف داره همون اول بی بی زدم منفی بود ولی همچنان نزدیک ۲۰ روزه علائم رو دارم فردا هم نوبت پری هست نمیدونم بزنم بی بی دوباره یا تا جمعه صبر کنم اینم بگم که زیر شکمم سنگینه انگار
سلام منم تو اقدامم واسه بچه دوم از روز بعد پاکی که نزدیکی داشتیم یه روز در میون همش سینه هام سفت و ب ...
تمام اینا علائم بارداریه اگر دوره ات منظمه که هاله میتدازه اما صبح زود عصر نذار زوده من امروز موعدمه.تا الان منفی بودم فقط صبح امروز یه هاله ی میکروسکوپی و بعدشم باز منفی .فقط صبح زود خوبه.سری قبل سه روز به پری نشون داد
خدای خوبم فقط تو میدونی که من چقدر دلم میخواد یجوری که شایسته هست بگم شکرت اما بلد نیستم
خودم دل تو دلم نیست بی بی بزنم دوباره به خودم میگم ارام باش دختر صبور باش تا جمعه صبر کن ولی شاید باورت نشه ولی صاف میخوابم تو نافم تیر میکشه به هر طرف از پهلو هام میخوابم درد میگیره چند وقته یه خواب درست نرفتم امروز میخواستم جارو بکشم اینقد کمرم درد گرفته بود که نگو کاشکی زود تکلیف معلوم بشه تا بفهمم باید چکار کنم