2777
2789
عنوان

خانما کیا امروز و فردا موعدشونه و بی بی چک زدن

| مشاهده متن کامل بحث + 966 بازدید | 132 پست
خودم دل تو دلم نیست بی بی بزنم دوباره به خودم میگم ارام باش دختر صبور باش تا جمعه صبر کن ولی شاید با ...

شک نکن بارداری.یکی از اصلی ترین علامتها اینه کمردرد نقزه ای وقتی در حال استراحت هستی وجود داره یجور درد که حالت پری هن داره و مخصوصا نلف

مباااااااااااارکههههههههه ببین کی گفتم فقط بیا بگو

خدای خوبم فقط تو میدونی که من چقدر دلم میخواد یجوری که  شایسته هست بگم شکرت اما بلد نیستم
خودم دل تو دلم نیست بی بی بزنم دوباره به خودم میگم ارام باش دختر صبور باش تا جمعه صبر کن ولی شاید با ...

کمردرد نقطه ای منظورم بود 

خدای خوبم فقط تو میدونی که من چقدر دلم میخواد یجوری که  شایسته هست بگم شکرت اما بلد نیستم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزنم به نظرت بی بی یا تا جمعه صبر کنم؟

اره بابا بزن ماروهم در انتظار نذار جمعه خیلیه فردا تولد امام کاظمه انشاله دلت شاد میشه

ن امروز ازمایش بتا هم مثبت شد

واااااااای مبارکه پس دیگه باهم میریم جلو انشاله منوداشته باش چون روزامون باهمه شاید کاری پیش اومد

چرا عصری زدی؟  منم دوباره عصرامروز زدم منفی بود حالم گرفته شد.فقط امروز صبح زود اون هاله ی میکر ...

اخه شوهرم گرفت که فردا صبح بزنم ولی دلم طاقت نیاورد 

یعنی برای شما صبح هاله افتاد عصر منفی 

کاش برای منم دلیلش رقیق یا غلظت ادرار باشه 

ولی حس پری داره میاد 😭😭

اخه شوهرم گرفت که فردا صبح بزنم ولی دلم طاقت نیاورد  یعنی برای شما صبح هاله افتاد عصر منفی&nbs ...

من امروزباادرار صبح زدم منفی بود خاکبرسرم واقعا

الهی خوش خبرباشی و بیای برای ما بزنی که هستی منم مثل خودتم ترشح زیاد و داغی و سینه درد و ...داری؟ من ...

منم وقتی میشینم موقع بلندشدن کمرم وپام خیلی دردمیکنه رحمم تیرمیکشه نمیدونم چمه سه روزمونده به موعدم