2777
2789
عنوان

خانما کیا امروز و فردا موعدشونه و بی بی چک زدن

| مشاهده متن کامل بحث + 966 بازدید | 132 پست
ازمایش های تخصصی سقط هم دادی؟من دکترم گفت انتی ترومبینت بالاس اگر دارو نخوری حتی اگر قلب هم تشکیل بش ...

نه نداد ۳تادکتر رفتم گفتن با یه بار لازم نیست 

خدای خوبم فقط تو میدونی که من چقدر دلم میخواد یجوری که  شایسته هست بگم شکرت اما بلد نیستم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه نداد ۳تادکتر رفتم گفتن با یه بار لازم نیست 

چرت میگن والا. ب منم همینو گفتن باز گذاشتم باردار شدم اگر دارو خورده بودم و میدونستم ک مشکل انعقادی دارم الان دوقلوهام یکسالشون بود  

خانمای گل هرکسی میخونه و توشرایط ماست پیام بذاره و اگه بی بی میذاره عکس هم بفرسته که مارو هم خوشحال کنه😚

خدای خوبم فقط تو میدونی که من چقدر دلم میخواد یجوری که  شایسته هست بگم شکرت اما بلد نیستم
چرت میگن والا. ب منم همینو گفتن باز گذاشتم باردار شدم اگر دارو خورده بودم و میدونستم ک مشکل انعقادی ...

الهی بگردم اونم دوقلو😞

دوست داری باشه؟ 

اره خیلی چون تو اقدامم همسرمم مشکل داره خداکنه گرفته باشه

❤️عزیزم همیشه به یاد داشته باش تو از آنچه باور میکنی جسور تر ، آنچه فکر میکنی قوی تر و بیشتر از آنچه که فکرش را بکنی عزیز و محبوب هستی💜Amirali🦋Rosha💜

سلام تو یه تاپیک دیگه بهت گفتم منم موعدم ۱۹ امه

یادته؟

اونجا ریپلای کردی من بیبی گذاشتم منفی بوده

الان هاله انداخته

من دو سه روز پادرد زیاد دارم و یکم کمر درد هیچ وقت اینجوری نبودم ولی چندماهه علائمو باور نمیکنم چون ناامیدم میکنه

امروز موعدمه اما خب تا شب ممکنه بشم واسه همین فردا بیبی میزنم 

بعد از یکسال ،دختر قشنگ من با آی وی اف  آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 خرداد ۱۴۰۳ برای دومین بار انتقال دادم...  منفی شد💔برای سومین بار دی ۱۴۰۳ انتقال دادم...بازم منفی شد .....تو اوج ناامیدی فروردین ۱۴۰۴ طبیعی باردار شدم اما بازم خدا نخواست تو ه‍فت هفته سقط شد💔😭

سلام تو یه تاپیک دیگه بهت گفتم منم موعدم ۱۹ امه یادته؟ اونجا ریپلای کردی من بیبی گذاشتم منفی بوده ...

اره اره یادمه من امروز گذاشتم هاله ی میکروسکوپی انداخت همون اولش ولی بعد که خوابیدم و بیدارشدم بیشتر شد که عکسشو میذارم مدیکوره و همش میگن هیچ اعتباری بهش نیست من اخه علائمم ندارم فقط سگ شدم و پاهام درد میکنه ولی فردا میذارم اگر امروز نشم انشاله هردو خوش خبر باشیم