2777
2789
عنوان

خانما کیا امروز و فردا موعدشونه و بی بی چک زدن

| مشاهده متن کامل بحث + 966 بازدید | 132 پست
بذار چندروز بگذره

شایدم مثبت شه التماس دعا

البته اگر بخواد بلای سقط سرم بیاد کلا نشه بهتره

خدای خوبم فقط تو میدونی که من چقدر دلم میخواد یجوری که  شایسته هست بگم شکرت اما بلد نیستم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ایشالا خداتودلت نی نی بزاره...من ازروزی که باردارشدم فقط مریضم ویارشدیدبجزماست نمیتونم چیزی بخ ...

علائم بارداریتو میگی لطفا 

منم سربارداری اولم بشدت ویار داشتم و ماه 4 خوب شدم دیگه

من سی و دو روز سیکلم هستم،سیکلمم ۲۸ روزس فعلا بی بی چک نزدم زوده 

یعنی عقب انداختی که؟ چرا نمیزنی دمت گرم بخدا

خدای خوبم فقط تو میدونی که من چقدر دلم میخواد یجوری که  شایسته هست بگم شکرت اما بلد نیستم
سلام منم فردا موعدمه بی بی هم ی روز قبل زدم منفی و خط دوم دقیق ک نگاه کنی یکم معلومه" نوک سینه ام سو ...

دوست داری باشه؟ 

انشالله زودی خوب بشین

ممنون عزیز دلم 💖💖

ایشالا خدای بزرگ همروصاحب بچه کنه هیچکس چشم انتظارنباشع....😍😍😍خدایا ای خدای بزرگ ای الرحم الراحمین بچم سالم وسلامت دنیا بیاد ای خدای بزرگ 😍😍😍
شایدم مثبت شه التماس دعا البته اگر بخواد بلای سقط سرم بیاد کلا نشه بهتره

انقدر فکر منفی نداشته باش 

منم سقط داشتم و سربارداری بعدیم 

استزاحت مطلق داشتم و آ اس آ خوردم و خداروشکر چیزی هم نشد 

بسپار به خدا

عزیزم ایشالا خداتودلت نی نی بزاره...من ازروزی که باردارشدم فقط مریضم ویارشدیدبجزماست نمیتونم چیزی بخ ...

اخخخخ الهی بگردم حق داری واقعا مادری سخته دعات میکنم به حق علی زود روپابشی مارو هم دعا کن