2777
2789
عنوان

بی محلی خانواده شوهر

2292 بازدید | 27 پست

دوستان اومدم درد و دل کنم خیلی دلم گرفته😔نه مامان دارم نه خواهر که باهاش درد و دل کنم😔تو شهر غریبم با خانواده شوهر...بهم بی محلی میکنن سرد برخورد میکنن اگه شوهرم رفتار بدی داشته باشه باهاشون فکر میکنن من پرش کردم و با من بدتر سردن و بی محل میکنن...خیلی سعی کردم حسن نیت خودمو ثابت کنم سعی کردم ب خودم بگم مادر پدر نداری خانواده نداری اینا بشن خانوادت اما با رفتارشون پسم میزنن.اصلا آدم حسابم نمیکنن برادر شوهرم تازه عقد کرده زنشو رو سرشون میذارن...خستم از نامردی و بی معرفتی مردم ک هرچی محبت کردم سعی کردم خودمو نزدیکشون کنم بازم چیزی قایدم نشد...کاش منم خانواده ای داشتم مادری پدری برادر خاهری ک وقتایی دلم میگرفت میرفتم خونه مادرم آروم میگرفتم اما تو این شهر غریب بازم پی بی محلی رو ب تنم میمالم و میرم خونه مادر شوهرم ک هر روز پنج تا خاهر شوهرم جمع میشن و میدونم بازم تو اون جمع غریبم....شوهرم پشتمه مرد خوبیه اما خیلی ساکته و ادم کم حرفیه ...ک‌بگم عیبی نداره با اون حرف بزنم خودمو سرگرم کنم بچه هم ندارم.خستم از زندکی کاش منم میمردم میرفتم پیش پدر مادرم.خانواده شوهرم دورشون خیلی جمعه خیلی غبطه میخورم ب حالشون...

محشر که شود من به خدا خواهم گفت آنکه تو از من گرفتی همه جانم بود...روزهای سخت بی مادری...بی پدری...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزدلم چرا میگی کاش بمیرم؟ اینو بدون هیچ کس تنها نیس چرا دلمونو به ادمای این دنیا خوش کنیم ما بهترین را داریم که خداست ‌.گلم وقتی حالت بده دو رکعت نماز بخون قرآن بخون خدا خیلی بزرگه 

99/9/9به تمامه آرزوهام میرسم . لطفا برای من و سلامتی خودتون یه صلوات بفرستید❤❤❤❤

مامان بزرگم میگه من هیچکسو نداشتم خودم برا خودم کس و کار درست کردم

منظورش بچه هاشه

مامان بزرگ و بابا بزرگ من هردو شون هیچکس رو نداشتن

تو ام بچه بیاری سرت گرم میشه همدمت میشه باهاش درد دل میکنی دیگه مهم نیست کسی بهت بی محلی کنه  

آن سفر کرده ک صد قافله دل همره اوست   هرکجا هست خدایا ب سلامت دارش
خودت رو بالا ببین دوست عزیزم توی نوشتت بی اعتماد به نفسی هست اعتماد ب نفس داشته باش 

از وقتی مادر پدرم فوت شدن و بی خانواده و بی کس شدم اعتماد ب نفسمم مرد...از تنهایی و بی کسی پناه میارم ب اینا ک‌ایناهم‌ پسم‌میزنن

محشر که شود من به خدا خواهم گفت آنکه تو از من گرفتی همه جانم بود...روزهای سخت بی مادری...بی پدری...

سلام خدا بیامرزه پدر و مادر عزیزت رو روحشون شاد

بخاطر تنهایی خودتو تو فشارهای بعدی ننداز

یه استاندارد درست داشته باش و واسه خودت تعیین کن و خودت رو مقید به استانداردهای درست بکن

بجای پر کردن وقتت مطالعه پیشرفت دهنده واسه خودت داشته باش که هر روز رشد کنی.

تو با پرکردن درست وقتت، به دیگران محل نده، چرا دیگران بتو بی محلی کنن و تو بازم بری دنبالشون؟

به تاپیک من خودم را دوست دارم بانو ارتمیس حتما سر بزن و دونه دونه پستها رو بخون، وقت کم هم میاری

یه تاپیک قبلتر هم داره به نام دنبال باورهای جدید برای رشد خودم هستم

اونم بخون تا بدونی چطوری واسه خودت اصولی داشته باشی

از دور واست دعا میکنم.

سلام گلم عیدت مبارک .عزیزم وقتی هر کاری میکنی بازم بی محلی میکنن دیگه تلاش نکن بهتره فکر کنی همسرت هم خانواده ای نداره اصلا خودت رو نیازمند توجهشون نکن به خودت احترام بزار اعتماد به نفس داشته باش عزیزم بهتره که از همین امروز بری دنبال اموزش یه سری از هنرها مثل خیاطی قلاب بافی ارایشگری سفره ارای کیک پزی و...هم تو اون محیط ها زمانت پر میشه و کمتر احساس تنهایی میکنی هم اینکه دوستایی پیدا میکنی که برات جای خانواده و فامیل رو پر میکنن و اینکه وقتی هنرمند باشی جذب میکنی توجه ها رو به خودت سعی چند هنر یاد بگیری و بسیار تمیز انجام بدی تا مجبور بشن خودشونو بهت نزدیک کنن برای یاد گرفتنش اون موقع شما کلاس بزار وقتی هم رفتی خونشون با هنرت سرت گرم میشه مثلا بافتنی باشه با خودت میبردی و انجامش مبدی با همسرت بگو بخند کن شاد باش و اینکه در مورد جاریت نگران نباش چند وقتی تحویلش میگیرن اونم میذارن کنار باب میلشون نباشه

از وقتی مادر پدرم فوت شدن و بی خانواده و بی کس شدم اعتماد ب نفسمم مرد...از تنهایی و بی کسی پناه میار ...

ولی توی جامعه ای هستی که خودمون باید به خودمون کمک کنیم اتفاقی ک براتون افتاده واقعا فاجعس خیلی متأسفم بابتش اما تو باید برگردی به زندگی و طوری رفتار کنی که بقیه بیان سمتت 

عزیزم آدمای این دنیا تا وقتی طبق میلشون و به نفعشون باشی باهات دوستن و اگر نه دوستی ای باهات ندارن پس دنبال جلب دوستی مردم نباش که اعتباری نیست بهش. خدا و اهل بیت رو دوست و همنشینت بگیر. نماز ک قرآن رو مایه آرامشت بگیر. که واسه این دنیات هم آخرتت فایده داشته باشن. تو امور مسجد محلتون شرکت کن تا اونجا خواهرای مذهبی ای پیدا کنی که باهاشون فعالیتای مذهبی و .‌. کنی اینجوزی هم تنها نیستی هم دوستای مفید داری. فکر میکنی تو اکثر جمع ها چی هست جز گناه و غیبت و سخن چینی و دروغ و.... فرار کن بابا. بچه دارم بشو اگر شرایطشو داری اینقدر سرت شلوغ نیشه که دنبال یه ساعت یه جا نشستنی

برای شادی روح پدر و مادربزرگم صلوات بفرست اگه دوس داری دوست عزیز