2777
2789
عنوان

بی محلی خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 2313 بازدید | 27 پست

هر وقت درد دلی داشتی با خدا و حضرت صاحب الزمان(ع) درد دل کن. که هم رازتو جایی نمیبرن هم سواستفاده نمیکنن هم دردتو درمون میکنن. هم همنشین خوبی هستن.

برای شادی روح پدر و مادربزرگم صلوات بفرست اگه دوس داری دوست عزیز

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکر کن کسایی که میرن خارج کشور تک و تنها بدون خانواده و هم زبون چجوری زندگی میکنن همون جوری فکر کن

بخدا خیلی سخته خیلی

محشر که شود من به خدا خواهم گفت آنکه تو از من گرفتی همه جانم بود...روزهای سخت بی مادری...بی پدری...
عزیزم آدمای این دنیا تا وقتی طبق میلشون و به نفعشون باشی باهات دوستن و اگر نه دوستی ای باهات ندارن پ ...

حرفاتون آرومم کرد ممنون

محشر که شود من به خدا خواهم گفت آنکه تو از من گرفتی همه جانم بود...روزهای سخت بی مادری...بی پدری...
سلام خدا بیامرزه پدر و مادر عزیزت رو روحشون شاد بخاطر تنهایی خودتو تو فشارهای بعدی ننداز یه استاند ...

ممنونم دوست خوبم

بخدا خیلی سخته خیلی

من خودم شرایط شما رو داشتم وقتی بیشتر پیشون میرفتم بیشتر پسم میزدن از وقتی نرفتم و پیشرفت کردم همش اونا دنبالم بودن پس تجربه اش دارم که بهت میگم الان از شهر خودم اومدم شمال و تنها با شوهرم و پسرم زندگی میکنم هیچکسی رو هم اینجا ندازیم ولی انقدر برای خودم کار درست کردم اصلا دلم برای هیچکی تنگ‌نمیشه

حرفاتون آرومم کرد ممنون

خواهش میکنم گلم. به خدا راس میگم. یخ بچه بیار بعد همین عیدای مذهبی خونتو تزئین کن و کیک و ژله ام درست کن و با شوهرت و بچت سه تایی شادی کنین که هم ثواب داره و هم شادی تو دلت میاد و برای کسب شادی دنبال کسی نمیفتی و فضای خونت رو هم شاد و گرم کردی و اجرشم میبری.

خود امیرالمومنین رو ببین با اون عظمتش اینقدر که تنها بود و کسی حرفشو نمیخوند با چاه درد دل میکرد و تن به دوستی با آدمایی غیر از جنس خودش نمیداد. با همه آدما مهربون باش و ظلم نکن ولی دنبال کسب دوستیشون هم نیفت مگر اینکه دوستی باهاشون برای آخرتت و فهمت از زندگی تاثیر داشته باشه‌....

سلام خدا بیامرزه پدر و مادر عزیزت رو روحشون شاد بخاطر تنهایی خودتو تو فشارهای بعدی ننداز یه استاند ...

عزیزم میشه اون تاپیک رو برام بفرستی؟

همین مشکل استارتر رو متاسفانه من هم دارم

البته من پدرومادرم هستن اما خواهر و دوست و اینا ندارم و خیلی هم اجتماعی هستم و دوست دارم رفت و امد و دورم شلوغ باشه متاسفانه خانواده همسر ناسازگاری دارم که بی محلی میکنن و من تک افتادم وسطشون

رفت و امد رو خیلی خیلی کم کردیم اما هربار تو جمعشون میریم خیلی معذب میشم و ا چندروز حرص میخورم که چرا محلم ندادن نه سلام و جواب خداحافظیمو دادن نه حتی نگاهم کردن

دارم سعی میکنم اوقات تنهاییمو پر کنم

دارم اقدام برای بچه میکنم

دارم ثبت نام دانشکاه میکنم بااینکه ارشددارم بازم رشته دیگه دارم میرم که بخونم

مطالعه مو‌بیشتر کردم سعی میکنم ارتباطمو با دوستام بیشتر نگهداری گل و گیاه میکنم یه عالم گل تو خونه ام دارم ک هرروز بهشون میرسم

اما راستشو بخوای با تمام این کارها بازهم ته دلم و ذهنم ازشون گرفته و نمیتونم فکرنکنم

اینکه کسی یا کسایی آدم حسابت نکنن یا باهات دشمنی داشته باشن ادم رو دلگیر میکنه

منم از بی محلی و بی ادبی خانواده شوهر رنج میبرم شهر غریبم .. من این روش رو قبلاً امتحان کردم جواب داد ولی یه مدت بخاطر بچه هام مجبور شدم بذارم کنار ولی دوباره شروع میکنم..

به یه کاری که خیلی علاقه داری مثلا هنری ورزشی من خودم ورزش و موسیقی قبلا که ورزش میکردم حالم خوب بود وقتی بی محلی میکردن لبخند میزدم و واقعا عین خیالم نبود یکم تو کارها کمک میکردم و به شوهرمم میگفتم زود بریم الان هر جور شده میخوام هم ورزش و هم موسیقی رو دوباره شروع کنم چون بخاطر این بی ادبی و بی احترامی هاشون شدیدا خودخور شدم و راه نجاتم اینه که خودم رو تقویت کنم

خدایا کمکم کن تا درهایی که به سویم میگشایی ندانسته نبندم و درهایی که به رویم میبندی به اصرار نگشایم. . .خدایا رهایم نکن💔