2777
2789

محبت پیش از حد 

وابستگی خیلی زیاد

جوری ک حتی ماستم بخوایم بخریم باهم بریم 

حس میکنم ی موقع هاییم خیلی گیر میده ب لباس و خورد و خوراکم  ولی اینقد با محبت میگه ک اشتباهیی برداشت میکنم ک دوست داشتنه

قبلا ها فیلمو دیدم زمان مجردیم 

ولی اصن نمیفهمیدم 

ولی الان ک متاهلم ترسیدم 

نکنه مث اون بشه 

شاید ی سریا بگین اینکه خوبه خیلی محبت میکنه 

ولی همه چی در حد تعادل خوبه زیادیش دل ادمو میزنه 

من ب جز مواقعی ک سر کاره دیگه تنها نیستم 

همش چسبیده بهم و این کلافم میکنه 

نمیدونم چیکارکنم ببرمش روانشناس عایا 

تجربه ای این مدلی دارین ؟

ی تاپیک این مدلی دیگم بود

لایک نکن پیلیز ریپ دوس ریپ بزن بابا🙁سالام...نمیدونم چرا همیشه خابم میاد شاید ب جای خون تو رگام خستگی‌ یا دوغ جریان داره😐امممم و این ک ی ۱۸ ساله ی کیوتم😎💕#شیفت_شب🐣

یکی دیگه ام این تاپیکو چند وقت پیش زده بود

ببرش زندگی باهاش سخت نیس؟

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یادش بخیر مجردی پارک وی رو با خواهرام دیدیم تا یه مدت مامان کوهیار سوژمون بود با ماهیتابه میگرفتیم سمت صورت هم و قیافمونو شبیه مامانش میکردیم😅😅😅

طعم شیرین مادر بودن 💝💝💝💝خدایا شکرت

شوهرمنم همین طوره...فقط همیشه میخاد پیش هم باشیم...محبتش زیاده...خانوادش به شدت سرد و بی محبت هستن...از من و خانوادم محبت زیاد دیده.وابسته شده...قبل دنیاامدن دخترم حتی به قول شما ماست هم باهم میخریدیم..یه ثانیه از هم دور نمی شدیم...

هشت ساله باهمیم اگه مریضی چیزی بود تاالان مشخص بود

💜السَّلٰامُ عَلَـــیْکَ یااَباعَبداللّٰه الحُسَین...جانم فدای ارباب💜۹۹/۸/۹بهترین روز زندگیمه💕من هرگز از رحمت خدای مهربانم،ناامید نمیشم....💙.من یه مادر قوی و شاد و صبور هستم......💛من یه همسر مهربان و شاد هستم..💚..من اجازه نمیدم فکر منفی وارد ذهن زیبام بشه...❤

تا الان اغصباني شدع ميزارع بري خونه مادرت

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak