2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توهم عاشقشی؟😍😍😍

اره عزیز دلم پاک ترینه

تو خیلی با ارزشی حتی اگر(ازدواج نکرده باشی،بچه دارنشوی،سرکارنروی،پول نداشته باشی،از چهره ات ناراضی باشی)   همین که زن هستی کافیست آفریده زیبای خدا.
دور از جونت. نه اشتباه نکن هرچی بترسی بدتره بخدا هیشکی مث من استرس نداشت نصف بدنم بی حس شده بود تو ...

اره دقیقا این کرونا شد یه تلنگر برا هممون که به خودمون بیایم 

اره عزیز دلم پاک ترینه

اره اولین شخصیت توی فیلماست که بدجور به دلم نشسته

i'm in the dark🥀                                                 لحنم یکم تند وتیزه وگرنه دشمنی با کسی ندارم
والا بخدا در و باز کردم خشکم زد پاهام باهام راه نمیومد  خودش میگفت از دادیم دیگه ناقل نیستیم&n ...

اخی عزیزم توکلت بخدا تا ۱۴روز علائمی نداشتی دیگه چیزی نیست

اره دقیقا این کرونا شد یه تلنگر برا هممون که به خودمون بیایم 

انقدر بهش فکر نکن باهاش کنار بیا سختش نکن حیف این روزهاس مرگ کنار ماس ماه چهره خلیلی رو ببین دیروز بود امروز نیست یا خیلیای دیگه .از همینشم لذت ببر درست میشه میگذره فقط من و تو و ما نیستیم کل کره ی زمین درگیرن همه ما ادمها درگیرشیم و نگرانشیم اما زندگی جریان داره و زنده ایم 

یهو دیدی خوردمت😏
اون دسته رو که منم دلم ازشون پره واقعا فرهنگ و شعورشون پدربقیه رو در اورده

من که حلال نمیکنم اگه کسی رعایت نکنه و بیخیال و بیتفاوت باشه نسبت به پروتکل بهداشتی.

سوپ و ابمیوه و چای عسل فراوون بخور اب خیلییبی بخور ترجیحا گرم باچند قطره لیمو انشالله جیزی نیست .چه ...

چی بگم دیگه 

قبلا گفته بودیم ما تو خونه ایم ن جایی میریم ن کسی میاد 

به همه زنگ زده بودم گفتم کسی هم اومد در رو باز نکنین گفتم که همه بدونن نیان اما😔😔😔😔