2777
2789
اره حرفتون درسته ماهم توکل بخدا

ما جمعه ها دیر وقت میریم پیاده روی اخر شب بعد کل هفته تو خونه ایم .

این بار ک رفتیم کل خیابون ادما ماسک زده بودن خداروشکر تک و توک بدون ماسک میدیدیم که به دونفرم ماسک داشتم همراهم و دادم زدن تشکر هم کردن بعد به همسرم گفتم نگاه کن چقدر جدیده کل ادما پوشش دارن و از ماسک رو صورتشونه و تو چشاشون یه ترس خاص .چندسال دیگه همه این خاطره هارو تعریف میکنیم مخصوصا توی جمع های بچه هایی که بزرگ شدن و کلی تعجب میکنن ازین خاطره هامون

یهو دیدی خوردمت😏
ما جمعه ها دیر وقت میریم پیاده روی اخر شب بعد کل هفته تو خونه ایم . این بار ک رفتیم کل خیابون ادما ...

آفرین.اره یه ویروس ریز  جهان به هم ریخت همگی ازخدا با اون همه بزرگیش خواهش کنیم که بزودی واکسنش ساخته بشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا موندم تا فردا ببینم چی میشه  هواهم خیلی سرده میگم شاید بخاطر سردی هوا باشه

چند روز طول میکشه تا نشون بده عزیز دلم فک کنم دو هفته یا ده روز.فردا معلوم نمیشه اما بدنتو قوی کن از اون مهمتر روحیه تو قوی کن هیچیت نمیشه یه ویروسه دیگه چیزی نیس اسمش ترسناکه نگو بهش کرونا بگو سرماخوردگی جدید

یهو دیدی خوردمت😏
😔😔😔😔ممنونم از دلداریت  من بچهم یه سال و نیمشه  اونو چکار کنم  چجوری قرنطینه کن ...

ماسک بزن گلم.من انفولانزا شدید گرفتم ماه پیش البته دکترا میگفتن کروناس حتی ازمایش خون رو که منفی شد قبول نکردن گفتن صد در صد کروناس که تست حلق منفی شد گعتن انفولانزاس با اینکه من هرسال واکسن انفولانزا میزنم.ببین توی بیست روز کلی وزن از دست دادم داغون شدم روزی چندتا سرم و امپول بیست روز غذا نتونستم بخورم  اسهال استفراغ تب و سر درد و چشم درد و گلو درد

پسرم چهارسالشه از ترس پسرم کل بیست روز ماسک زدم دو لایه و هر ده دقیقه الکل به دستام هر نیم ساعت دست میشستم هربار دستشویی میرفتم کلع دستشویی رو میشستم ظرفامو جدا کردم شبا جدا خوابیدم  مراعات کن گلم نمیگیره انشالله اصلا خودتم نمیگیری 

یهو دیدی خوردمت😏
ماسک بزن گلم.من انفولانزا شدید گرفتم ماه پیش البته دکترا میگفتن کروناس حتی ازمایش خون رو که منفی شد ...

وای عزیزم چه سخته تو این شرایط 

خدا بچتونو زیر سایه خودتون و همسرتون سلامت نگه داره

ن خدا رو شکر خوبم 

فعلا تو قرنطینه میمونم