2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته

247 بازدید | 37 پست

خیلی دلم گرفته اینقدر ک تصمیم گرفتم با کسایی ک نمیشناسم درد و دل کنم

من چشمای ریزی دارم اینو از خانواده مادریم ب ارث بردم

سالها بابام ب مامانم تیکه مینداخت و مارو مسخره میکرد ب من میگفت کسی نمیاد تورو بگیره اونموقع من تازه 12.13 سالم بود... میگفت روم نمیشه با این بچه ها برم بیرون. 

اینقدر حرف و کنایه شنیدم ک رو این موضوع حساس شدم

امشب بله برون دختر داییم بود خیلی خوشگله

زنداییم بعد 30سال دیشب از خالم پرسید ک این چشمای شما بیماریه

انگار ک استرس داشت خانواده داماد قراره ببینن یا شاید نگران بود بچه دخترش این شکلی نشه

حالم بده واقعا دوست ندارم هیچ مراسمی برم 

خواهش میکنم اگر عیبی میبینین تو کسی نگین واقعا دل آدم میشکنه

توجه   قبل از بچه‌دار شدن باید برای این پرسش پاسخ روشنی داشته باشیم که ایا انسانها از لحاظ اخلاقی در جایگاهی هستند که موجود دیگری را بدون خواست خود به تحمل رنج وادار کنند؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد میگم ایرانی ها ظاهر بین هستن به یه عده برمیخوره  

الا دختر تو مادر داری یا نه  ♪♩  نشونی از برادر داری یا نه ♪♩  همون بوسی که دادی توی دالون ♪♩  نمیدونم به خاطر داری یا نه ♪♩  شب تاریک و مهتابم نیومد ♪♩ نشستم تا سحر خوابم نیومد  ♪♩ نشستم تا دم صبح قیومت  ♪♩ قیومت اومد و یارم نیومد  ♪♩ سه روزه رفتی و سی روزه حالا  ♪♩ زمستون رفته ای نوروزه حالا ♪♩ خودت گفتی سر هفته می یایم ♪♩ شماره کن ببین چند روزه حالا ♪♩ من از انگشتر دست تو بودم ♪♩ میون پنجه و شصت تو بودم ♪♩ اجل اومد که جونم را بگیره ♪♩ ندادم چون که پا بست تو بودم 
عزیزم چشای ریز یعنی چجوری باشه

من دوسشون دارم برام عجیب نیست ولی اینقدر گفتن انگار ی عیبه همه ب عنوان عیب یاد میکنن ازش

چشمای ریز و کشیده

توجه   قبل از بچه‌دار شدن باید برای این پرسش پاسخ روشنی داشته باشیم که ایا انسانها از لحاظ اخلاقی در جایگاهی هستند که موجود دیگری را بدون خواست خود به تحمل رنج وادار کنند؟
قربون دلت برم قشنگم تو خیلیم خوشگلی اونی ک قسمتت باشه مطمئن باش هر جوری ک باشی میخادت  گل بی خ ...

من نمیخوام ازدواج کنم اصلا ناراحت این نیستم اون داره ازدواج میکنه بیشتر حرفش اذییت کننده بود برام

یچی بهت بگم تجربه ثابت کرده که اگه خودت خودتو هر جوووری هستی قبول داشته باشیو زیبا ببینی بقیه هم همونطوری میبیننت پس بجای تغییر اونا سعی کن رو خودت کار کنی اعتماد بنفستو بالاببری😊

مثل چینی هایی؟خاوری ای گلم؟

تقریبا 

سالها پیش بابای بابابزرگم براش تعریف کرده که تو جنگ نمیدونم چی یه سرباز کره ای با مادر یا مادربزرگش ازدواج کرده

چون فقط تو خانواده بابابزرگم اون اینشکلی بود بعد ارثی ب ما رسید

یعنی شبیه قومیت افغان یا چین و کره

تقریبا 

سالها پیش بابای بابابزرگم براش تعریف کرده که تو جنگ نمیدونم چی یه سرباز کره ای با مادر یا مادربزرگش ازدواج کرده

چون فقط تو خانواده بابابزرگم اون اینشکلی بود بعد ارثی ب ما رسید

یچی بهت بگم تجربه ثابت کرده که اگه خودت خودتو هر جوووری هستی قبول داشته باشیو زیبا ببینی بقیه هم همو ...

من خودمو دوست دارم اما اگر شما هم ی حرفی رو از بچگی بهت میگفتن و مسخره میکردن حساس می شدی و ی جا مثل تمشب من میبریدی😔