2777
2789

من یکسال که عقد کردم و طی این یکسال خیلی سختی کشیدم همش دعوا مرافه 

نامزدم همش میگه که خیلی دوست دارم و .... 

ولی الان یه مدته ک فضای مجازی رو گذاشته کنار ولی حتی یه پیامک هم بهم نداده اگر باشم یا نباشم سراغی ازم نمی گیره حتی پیام دادم جواب نداد بعد زنگ زد امروز تا غروب نبودم اونم سرکار بود حتی جواب پیامم رو نداده حتی نمیگه زنده ای یا ن خیلی ناراحتم نه راه پس دارم ن راه پیش

دوران عقد کلا اینطوری بعد عروسی همه چیز درست میشه

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

واقعا گند بزنن بهش من الان دارم گریه میکنم میخوام بمیرم سختترین شرایطو دارم

من یه پرستاراتاق عملم😍من عاشق کارمم❤من یه خانوم خانه دارم🙎‍♀خونه من همیشه برق میزنه❤من یه زنم🥰عاشق همسرمم.با عشقم خوشبختم خستگیام پشت در خونمونه من مطالعه میکنم آشپزی و شیرینی پزی میکنم آقامون آرایشگر شخصیمه همیشه باهم خوشیم از خونمون یا صدا خنده میاد یا بوی غذای تازه😍به منم خیانت شده مشکوک به سرطان بودم که نامزد سابقم با خواهر جاریم بهم خیانت کردن تو تنهایی و افسردگی جنگیدم تا اینکه با شوهرم آشنا شدم اسمش امیده🥰خودشم امیده بعد اومدنش من شدم قوی ترین و خوشبخت ترین زن دنیا💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اینطورنبودیم 

مامان کارِن و هاکان❤❤اول ازهمه بگم اینجا یه جای عمومیه وقتی تاپیکی میزنی میام نظرمیدم اون نظر منه من نه تورو دیدم نه میشناسم نه توشرایطتم پس فقط نظرمو میگم اگه نظرم برات خوب نبود معذرت میخوام ولی حوصله این حرفای خاله زنک رو ندارم 👈قضاوت کردی👈دلم شکست👈حلالت نمیکنم اگه هم میخوای اینارو بگی ریپلای نزن مرسی❤

برین بهش 😌👽من تا اینجاشو بلدم😂

گرنباشد چیزکی مردم بازهم گوه میخورند😊😆دهن مردمو نمیشه بست ولی جر که میشه داد گل که میشه گرفت صاف که میشه کرد😁برید کنار ببینم حرفشون چیه😅😂ای عزیزانم لطفا من آنم که رستم بود پهلوان نباشید😁😌همه جور تاپیکی میزنم گیر ندید بچه داری شوهر داری و ....هرچی به فکرم برسه میزنم😂هرکی دور و برم مشکل داشته باشه سوال داشته باشه تاپیک میزنم همه رو هم خودم ج میدم از طرف بقیه نمیتونم حرف بزنم😁😂😃😎مرسی که تا اینجا خوندی ادامه رو هم داشته باش😊نگید لایکم نکن ریپلی نکن پس مثل بز بشینیم نگات کنیم تو سایت گفتگو؟🤔😂بابا شل کن بزا خالی کنیم خودمونو 😂😂😂و آماااااا انقد بدم میاد از اینایی که تاپیک جنجالی میزنن بعد قفل میکنن😂خو یه دیقه مهلت بده حرف تو گلوم میمونه میترکم آخه بشرررر😒و درپایان لطفا بیشعور نباشیم لطفا قضاوت نکنیم قاضی فقط خداست و تو هرکسی رو بر اساس فرهنگ‌ و تربیتت میبینی😉یاعلی😄

همه اي مراحل رو طي كردن 

من شش ماه عقد بودم همش چشم گريه 

عصبي بودم 

از شبي كه عروسي كرديم اب رو اتيش خداروشكر خداروشكر همه چي خوب شد

همه خوبياشونو ميگن 

دعوا مرافه به كسي نميكن 

خيلي افتضاحه اين دوران

دوست ندارم برگرده

بنظر من مزخرف ترین و بدترین دوران،دوران عقد هستش

چرا آخههه چی میشه آخه چجوری باید کنترل کرد

چرا همه مینالن از این دوره

گرنباشد چیزکی مردم بازهم گوه میخورند😊😆دهن مردمو نمیشه بست ولی جر که میشه داد گل که میشه گرفت صاف که میشه کرد😁برید کنار ببینم حرفشون چیه😅😂ای عزیزانم لطفا من آنم که رستم بود پهلوان نباشید😁😌همه جور تاپیکی میزنم گیر ندید بچه داری شوهر داری و ....هرچی به فکرم برسه میزنم😂هرکی دور و برم مشکل داشته باشه سوال داشته باشه تاپیک میزنم همه رو هم خودم ج میدم از طرف بقیه نمیتونم حرف بزنم😁😂😃😎مرسی که تا اینجا خوندی ادامه رو هم داشته باش😊نگید لایکم نکن ریپلی نکن پس مثل بز بشینیم نگات کنیم تو سایت گفتگو؟🤔😂بابا شل کن بزا خالی کنیم خودمونو 😂😂😂و آماااااا انقد بدم میاد از اینایی که تاپیک جنجالی میزنن بعد قفل میکنن😂خو یه دیقه مهلت بده حرف تو گلوم میمونه میترکم آخه بشرررر😒و درپایان لطفا بیشعور نباشیم لطفا قضاوت نکنیم قاضی فقط خداست و تو هرکسی رو بر اساس فرهنگ‌ و تربیتت میبینی😉یاعلی😄