2777
2789

سلام دوستان یخچالم دو قلو هیمالیا یخ ساز هستش. صفحه نمایش لمسی بردش چند روزه error قرمزه نمیدونم چرا😢.کسی چیزی میدونه راهنماییم کنه نگرانم خرج باز نکنه برامون 😖😭

سلام دوستان خوبم زندگی در جریانه من یه دختر خوشگل دارم با یه شوهر خوب 

میتونی عکسشو بزاری؟منم دوقلو دارم هیمالیا.از برق کشیدی دوباره بزنی؟قسمت لمسیشو دست نزدی دستمالی چیزی نکشیدی روش؟

من همیشه با حرف همه موافقم چون این تنها راهیه ک میتونم ساکتشون کنم،تا دیگه حرفشونو ادامه ندن😏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میتونی عکسشو بزاری؟منم دوقلو دارم هیمالیا.از برق کشیدی دوباره بزنی؟قسمت لمسیشو دست نزدی دستمالی چیزی ...

از برق کشیدم دوباره زدم تمیز کردم ولی درست نشد eror قرمزه 

از برق کشیدم دوباره زدم تمیز کردم ولی درست نشد eror قرمزه 

من صفحشو خاموش روشن میکنم درست میشه

من همیشه با حرف همه موافقم چون این تنها راهیه ک میتونم ساکتشون کنم،تا دیگه حرفشونو ادامه ندن😏
صفحشو چه جوری خاموش کردی میشه بگین 

عزیزم دکمه خاموش روشنشو فشار بده خاموش میشه بعد دوباره چندثانیه نگه دار روشن میشه

سلام.چه اروری میده؟ شما چه جوری نظافت کردید نمایشگر خیس شد؟ چند وقته که زدی به برق؟

سلام. Error قرمزه.نمیدونم چرا نه خیس نشده یه سال و نیم عروسی کردم از اون موقع تو برقه مگر برای تمیز کاری اونم در حد سه چهار ساعت میکشیدم