2777
2789
عنوان

بییی چک منفی و عقب افتادن پریود

154 بازدید | 19 پست

سلام دوستان.من حدود ۵ ساله که طبیعی پیشگیری میکنم.یه دختر ۵ ساله دارم و فعلا قصد بارداری ندارم.این ماه پریودم ۵ روز عقب افتاده.امروز بیبی چک زدم منفی بود.یک هفته قبل از پریود لکه بینی داشتم.و روزی که باید پریود میشدم حس پریود داشتم ولی یه خبر شنیدم و یهو حسم رفت .

توی ماه گذشته استرس زیادی داشتم.عقب افتادن پریود میتونه بخاطر استرسم باشه یا باردارم ؟؟؟

خیلی استرس دارم.فعلا بچه نمخوام.

کسی تجربه مشابهی داشته؟؟؟

منم مثل شمام هفته پیش دو روز لکه بینی داشتم قهوه ای بود فکر کردم دارم پریود میشم ولی قطع شد و بی بی چکم منفیه. با این تفاوت که من ۴ ساله منتظرم الان نمیدونم چه خبره.

ترشح شیری دارم کمی داخل سینم گاهی درد میگیره با بغلش و هر چی میخورم اولش کمی سوزش سر دل میگیرم

از استرسه به احتمال زیاد. منم اصلا سابقه عقب انداختن ندارم، این ماه استرسم شدید بود، دو سه روز عقب انداختم، بی بی چک هم منفی.سر اخر پری اومد

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم مثل شمام هفته پیش دو روز لکه بینی داشتم قهوه ای بود فکر کردم دارم پریود میشم ولی قطع شد و بی بی ...

ایشالا که باردار باشی ولی من فعلا بچه نمیخوام.اصلا شرایط بچه دوم رو ندارم.خودم و همسرم خیلی سرمون شلوغه.وقت برای بچه اولمون هم نداریم.😥

از استرسه به احتمال زیاد. منم اصلا سابقه عقب انداختن ندارم، این ماه استرسم شدید بود، دو سه روز عقب ا ...

آخه لکه بینی داشتم یه هفته قبل از تاریخ پریود.این منو نگران کرده

آخه لکه بینی داشتم یه هفته قبل از تاریخ پریود.این منو نگران کرده

لکه بینی هم ممکنه از بارداری باشه، هم از استرس و فشار جسمی و تغییرات هورمونی، اکر از بارداری بود که الان صد در صد باید بی بی چک مثبت می شد

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

بعد از ۵ روز عقب افتادن پریود حتما نشون میده؟

اره، البته مواردی هم بوده که تا ۱۰ و ۱۵ روز بعد پری نشون داده، اونا لقاحشون دیر بوده و لانه گزینی شون هم دیره دیگه.‌

بعضیا هم اصلا بی بی چک بارداریشونو نشون نمیده، ک نادرن😊 برا اینکه خیالت راحت شه یه آزمایش بده

ایشالا نباشم. برای اینکه باردار نباشم کلی نذر و نیاز کردم

من برای اینکه بشم کلی نذر و نیاز کردم. التماس دعا

چند وقته تو اقدامی؟ من ۵ سال پیش هر ماه بیبی چک رو میزاشتم و منتظر بودم دو تا خط بشه . ولی الان بر ...

حدودا ۱ ساله جدی اقدام کردم، ولی قبلش ۲ بار سقط داشتم بخاطر پوچ بودن. ۹ ساله ازدواج کردم. پارسال هم برای سومین بار سقط شد

ایشالا واسه هر کی هر چی خیره پیش بیاد

ان شاءالله🤲🌷💚