2777
2789

من خودم کاربر قدیمی هستم

و اکثرا زود کاربرای فیک رو میتونم تشخیص بدم

چند وقت پیش یک کاربر میخواست خودکشی کنه

آیدی تلگرامش رو گذاشته بود میگفت میخوام دم مردن درد دل کنم با یکنفر

من باور کردم و بهش پیام دادم تو تلگرام ! که بلکه منصرفش کنم

تو نینی سایت جنسیتش خانم بود

کاربری قدیمی بود

موضوع تاپیک ها همه راجب این بودن

شوهرم پول نمیده ، شوهرم امشب خونه نیست

جاری مادر شوهر

لباس چی بپوشم و...

(انگار ک یک زن خونه دار بود )

چند سال کاربر هارو ایستگاه کرده بود

حالا من رفتم تلگرام پیام دادم طرف مرد از آب دراومد !

تکنسین اتاق عمل بود یک مرد حدودا ۳۰ ساله میگفت میخوام خود کشی کنم 😐

خیلی از تاپیک های این سایت تخیلی و در قالب یک زن هستند اما دارن ایستگامون میکنن !

من به این نتیجه رسیدم خیلی کاربری ها که مو لا درز کاربری هاشون تاپیک هاشون نمیره ممکنه مرد زن نما یا بچه مدرسه ای باشند

من که پشت دستمو داغ کردم اینجا رو ابدا جدی نگیرم

اصلا دلم نمیخاد تو این سایت کسی رو ناراحت کنم اما همزمان علاقه ای به شعار دادن و تز روشنفکری ندارم ، چیزی که میگم صرفا دیدگاه و نظر خودمه نسبت به موضوعات 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای خدا نگو😅😂

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

از این نرای زن نما زیاده اینجا متاسفانه. یکیشون یکبار به بهونه درمان عفونت زنانه به من درخواست داد عکس اونجا را فرستاد اسم کاربریش پنکه نمیدونم چی بود. اشغال هرزه

رسیدم به آنجا که هیچ همه بود...💫🍃🌹

از این نرای زن نما زیاده اینجا متاسفانه. یکیشون یکبار به بهونه درمان عفونت زنانه به من درخواست داد ع ...

🥴🥴

عوق🤢

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

از این نرای زن نما زیاده اینجا متاسفانه. یکیشون یکبار به بهونه درمان عفونت زنانه به من درخواست داد ع ...

یا خداااا اقااااااا نکنینننننن🤣😭

و ج‍‌ه‍‌ان‍‌ س‍‌ت‍‌ای‍‌ش‍‌ م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ـב اص‍‌ــالتـlor را❤️‍🔥🔗؛ ️

میگم نکنه پنکه چرخشی بود؟

تاپیکاش زیاد خانومانه نیست🫤

شوخی میکنی واقعا اصلا منطورش از این کار چی بوده؟😐

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍