2777
2789
عنوان

بییی چک منفی و عقب افتادن پریود

| مشاهده متن کامل بحث + 154 بازدید | 19 پست
حدودا ۱ ساله جدی اقدام کردم، ولی قبلش ۲ بار سقط داشتم بخاطر پوچ بودن. ۹ ساله ازدواج کردم. پارسال هم ...

دلیل سقط شدن هات رو پیگیری نکردی؟ منم دوبار سقط کردم تو همون دو هفته اول.بعد فهمیدم رحمم یه مشکل کوچیک داره که خون به تخمک بارور شده نمیرسه و نمیتونه رشد کنه و سقط میشه.با یه عمل کوچیک درست شد و بعدش دوباره اقدام کردم و درست شد.دخترم هم الان ۵ سالشه و ماشالا اینقدر شیطونه که همش‌میگم چقدر قبلا که بچه نداشتم راحت بودم.

الانم استرس دارم خدای نکرده دو تا بشن.

دلیل سقط شدن هات رو پیگیری نکردی؟ منم دوبار سقط کردم تو همون دو هفته اول.بعد فهمیدم رحمم یه مشکل کوچ ...

ای جانم  ، خدا برات ببخشه الهی

من تخمکم به بارور شدن نمی رسید و ساک بارداری بود ولی خالی بود. پوچ بود ، گمان کنم  اصلی ترین دلیلش شکستگی دی ا ن ای  اشپرم همسرم بود و هست، کمی بهتر شده، ولی معجزه لازمه.. یجورایی مع جزه می خواد

ولی خودمم یه آزمایش سقط مکرر و ذخیره تخمدان دادم دیروز، تا ببینم چی میشه

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دوستان من امروز پریود شدم.خیالم راحت شد.

فکر میکنم واقعا بخاطر استرس بود که عقب انداختم.

چون دیروز رفتم تست بتا دادم منفی شد.خیالم راحت شد.امروز پری اومد.

بچه ها من یک کانال تو تلگرام پیدا کردم که دوره های اموزشی رایگان میزاره برای کسایی که توان مالی خریدن ندارن هرکس دوست داشته بره عضو بشه مثل من استفاده کنه خدا خیرش بده

telegram : @rat_leak