2777
2789
عنوان

لابیا پلاستی... خانوما بیاین..

| مشاهده متن کامل بحث + 836 بازدید | 89 پست
فقط به دکتر بینیت بگو قبلش عمل لابیا داری چون میگن بده .اینجا دکتر لطفعلی زاده جراح بینی مریضش ابروه ...

چهار روز دیگه عمل لابیا دارم دوم شهریورم یکی بینشونم کلیه.. از الانم اهن میخورم 

ببین من نوک بینیم بالا کوچولو خوشکل تازه  همه فک میکنن عمل کردم.. ولی از داخل نابود شده غضروف ش ...

بابا لابیارو میگم نامتقارنه که میخای عمل کنی😃😃هی من میگم اونجا هی تو بینیو میگی😃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختره تو مطب داشت التماسم میکرد عمل نکنم  منم چشام گرد شده بود گریه میکرد... میترسممم دکت ...

دخترعمه ی همسر من بینی عمل کرد ۲روز بعدش تب ۴۰ درجه وکرد ۳ماه تو کما بود وبعدش دستگاه هارو کشیدن و فوت کرد...مغزش پخته بود از تب..دکترا تشخیص دادن مادرزادی یه لایه ای بیتگن بینی و پیشونیش بود که اون لایه تو عنل از بین رفته و با هر نفسی که کشیده تو این ۲ روز،ویروسو باکتری وارد مغزش شده و مغزش عونت کرده بوده و فوت کرد طفکی.۱ساله فوت کرده

خدایاااااا خودت کمک کن به چیزی که تو دلمه برسم خداجون❤
بابا لابیارو میگم نامتقارنه که میخای عمل کنی😃😃هی من میگم اونجا هی تو بینیو میگی😃

هاااااااا  اون نه قربونش برم خیلیم متقارن  از دو طرف زده بیرون 😹😹😹😹😹😹

دخترعمه ی همسر من بینی عمل کرد ۲روز بعدش تب ۴۰ درجه وکرد ۳ماه تو کما بود وبعدش دستگاه هارو کشیدن و ف ...

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭مامانننن نگید تورودخدا اینا رو از استرس حالت تهوع گرفتممممن ن من داداشم انجام داد هیچیشم نشد 

اخه میگن بالیزر ک کلا امکان برگشتش خیلی هست و تو بارداری هم ممکنه برگرده

اصلا خودت یه نگاهی بندتزی متوجه میشی که وقتی اون چیزای اضافی بریده بشه دیگه هیجی نمیمونه ازش که بخواد کش بیاد...عمل همورویید ممکنه برگشت پذیر باشه چون روده ست و با یبوست هی کش میاد و میزنه بیرون ولی این عین لب میمونه..فرض کن لب بالاتو ببرن دیگه چیزی نمیمونه ازش که دربیاد

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭مامانننن نگید تورودخدا اینا رو از استرس حالت تهوع گرفتممممن ن من داداشم انجام دا ...

من خودمم عمل کردم هیچی نشد.این بنده خدا مادرزادی یه لایه ای داشته که اون لایه از بین رفته و اینطوری شده

عمل کردی شما؟

تو کلاس و ازمایش قبل عقد که رفتیم دکتر اونجا اینا رو خیلی توضیح میداد کللا در مورد چیزایی که ممکنه به رابطه و کلا ازدواج صدمه وارد کنه در این مورد خیلی توضیح داد اصلا برای من که. واضححه کاش میذاشتی بعد ازدواج چون تجربه میکردی بعد خودت متوجه میشدی و اگه بلزم میخواستی اون وقت این کاروو میکردی چوننمیشه خیلی توضیح داد

قبب عمل چیا میخوردی من دارم اهندمیخورم

عین همیشه غذا خوردم...بعدشم که چند روزسوپ خوردم ولی بعدش دیگه غذای معمولی خودمون

اصلا خودت یه نگاهی بندتزی متوجه میشی که وقتی اون چیزای اضافی بریده بشه دیگه هیجی نمیمونه ازش که بخوا ...

تو زارداری که برنمیگرده بعصی ها تو بارداریشون اون قسمت یکم بزرگ ت  ر میشه  همین 

سلامتی اون رفیقـی که مجازیهاما یه جوری برات سنگ صبوره که هیچکدوم از رفیقای واقعیت به گرد پاش هم نمی رسن . . .
 واسه مردا نیسدددد من نوار بهداشتیم میزارم دردم میاد دوچرخه سواری میکنم دردم میاد. میخام بشینم ...

عزیزم عملتو انجام دادی؟؟

من آخهر این هفته خواهرم عمل داره خیلی استرس داره اگه عملت با لیزر بوده میشه راجع بهش توضیح بدی

💚💚💚💚الحمدلله استغفرلله لا اله الا الله💚💚💚💚
جراحی واژن بریدن لابیا انقد درد دارع بعدش ک میمیری دکترا کثیف میگن هیچ دردی نداره ولی جون میدی

راس میگه منم موافقم چون الان روز ۱۶ام بعد از عملم ،ولی واسه من ارزششو داره چون واقعا اذیتم می‌کرد، ولی دقیقا دکترم گفت ن اصلا نقاهت فقط ۳روز میخوابی ،تا ۱۰روزم یکمی تو راه رفتن اذیت میشی ولی من تا روز ۱۴ام نمیتونستم راه برم اصلا😂