2777
2789
عنوان

لابیا پلاستی... خانوما بیاین..

| مشاهده متن کامل بحث + 836 بازدید | 89 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نوبتم افتاده...  دیگه کنسل کردن نداره....

واسه لابیا وقت گرفتی؟

جفتشو باهم انجام نده خیلیییییی خیلیییی کار اشتباهیه چندتا عمل با فاصله کم انجام دادن چون هرعملی ک انجام میدی مراقبت های بعد عمل داره 

خدایا ما انقدی ک آرزو داریم وقت نداریمااا بجنب قربونت برم💕
بینی که خیلی عملش خوبه خیلیم ادم تغییر میکنه و خشگل میشه 

تورو خدا امید بده من اینو دیدم قلیم کنده شد بعدم دکتر ملاینم کرد گفت منو باید زیبایی عمل کنه خیلی وحشتناک شده از داخل کیپ شده بینیم ولی نگام کنی اصلا مشخص نیسد 

غضروف بینیم کج شده داخل یکی از  سوراخای بینیم دیده میشه. هواذک سرددمیشه تیغه بینیم هوا سر ...

عمل کن بابا خوبه فقطط جا دکتر خوب برو که همه مریضاش راضینن همشون ها . نه اونجارو میگم نامتقارن که میخای عمل کنی ??

تو عمل جراحی هر خطایی ممکنه  فقط صرفا برای احتیاط

من با متخصص زنان کار کردم لابیا پلاستی جراحی خارجی 

مثل این می مونه بخوای لبتو عمل کنی نگران زبونت باشی در صورتی ک هیچ ربطی به هم ندارن

خدایا ما انقدی ک آرزو داریم وقت نداریمااا بجنب قربونت برم💕
عمل کن بابا خوبه فقطط جا دکتر خوب برو که همه مریضاش راضینن همشون ها . نه اونجارو میگم نامتقارن که می ...

ببین من نوک بینیم بالا کوچولو خوشکل تازه  همه فک میکنن عمل کردم.. ولی از داخل نابود شده غضروف شکسته از گوشت جدا شده. از تو سوراخ بینیطم مشخص اون غضروفی ک باید نوک بینیم باشه

اگه ازدواج نکردی صبر کن چون با بارداری و زایمان میگن دوباره برمیگرده کدوم شهری ی کاربری میگف شیراز ...

نه بابا.مگه ادامسه که هی کش بیاد..یه تیکه گوشته که از داخل اونده بیرون و اون برداشته میشه با لیزر و دیگه چیزی نمیمونه که بخواد برگرده

خدایاااااا خودت کمک کن به چیزی که تو دلمه برسم خداجون❤
 تورو خدا امید بده من اینو دیدم قلیم کنده شد بعدم دکتر ملاینم کرد گفت منو باید زیبایی عمل کنه خ ...

فقط به دکتر بینیت بگو قبلش عمل لابیا داری چون میگن بده .اینجا دکتر لطفعلی زاده جراح بینی مریضش ابروهاشو تتو کرده بود دو روز قبل عملش بود عمل نکردچون تتو کرده بود تازه