2777
2789
عنوان

برادر شوهرم 😪😪😪

411 بازدید | 18 پست

ما میخواییم خونمون عوض کنیم بعد سمت مامانم اینا پیشترفتش خیلی بیشتره ب هیچکس نگفته بودیم تا همین دیروز ب داییش گفتم بعد از اونجا ک مردم یک کلاغ چهل کلاغ میکنن برادرشوهرم زنپ زده ب شوهرم میگه خوبع دیگه میخوایی بری بچسبی به مادرزنت 😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐بنظرت الان ارزش داره اعصابمو خوردم کنم یا ن بگم به ..... چیزم

😐😐

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞

شوهرت باید جواب بده

برادرشوهرت چ رفتارش زشته رو داره 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو به چيزت

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 
شوهرت باید جواب بده برادرشوهرت چ رفتارش زشته رو داره 

اخه واقعا پیششون نیس شوهرمم گفت گفت ن همچین چیزی نیست فاصله داریم و بخاطر موقعیتش میریم اونور و زنمم تنهاس پیش مادرش باشه بهتره

ولش کن به چی گفته  بین برادرا دخالت نکنی بهتره

وقتی باورهای نادرست و ناپسند فراگیر می‌شود، با بهنجاری اهریمنی مواجه‌ایم. نام کاربریم نام زنیست که شهر آماستریس(آماسرای امروزی)رو بنیان نهاد

بگه شمااهمیت ندین 

فردا که ضرر کنید میگن به ماچه مگه ماگفتیم بیایید پیش ما و شوخی کردیم و ازاین حرفا 

کارخودتونو بکنید

سعی کن سراین موضوع اصلا دعوا نکنی باشوهرت با ملایمت و مهرونی و سیاست جلوبرو

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.

عزیزم دقیقا باید بگی به همونجا.😂😂

هرکسی هم که از این قضیه داره آتیش میگیره بهش بگو آب سرد هس که بشینه توشو خنک بشه😂😂

دنیا اصلا ارزش حرص خوردن نداره

هرچه پیش آید خوش آید ماکه خندان می رویم😁😀

بگو((زندگی خصوصی ما به هیچ کس مربوط نیست هرجا بخوایم با هرکی بخوایم زندگی میکنیم ))

ماشاالله همه عم فضول شدن 

کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنم  گفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟