عزیزانی که سابقه بارداری دارید میتونید سوالمو جواب بدید لطفا؟
از پنج روز بعد تخمک گذاری کشاله رونم درد گرفت و الان دو سه روزه که یک نقطه از سمت راست زیر شکم انگار سوزن فرو میکنن یا تیر میکشه . یک هفته این حس رو دارم 😒
زیر بارند درختان که تعلق دارند...ای خوشا سرو که از بار غم آزاد آمد...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مرسی از جوابتون ان شالله به سلامتی بدنیا بیارین کوچولو رو 🙏❤🌹
من هیچ علایمی نداشتم پریودیم عقب افتاد
دست راستم گرفت خیلی وحشتناک ولی فکر کنم عصبی بود نه برای بارداری
ولی میگن گرفتگی اعضا بدن نشانه بارداری هست ان شالله باردار باشی
خدایا شکرت که هوامو همه جوره داشتی حتی تو بدترین شرایط و جایی که اصلا فکرش نمیکردم خدایا مراقب دخترکم باش میخوام بهترین تو اخلاق و رفتار باشه موفق و با خدا و مردم دار باشه خدایا تو تربیتش بهم کمک کن
قربونت برم عزیزم به سلامتی نی نی رو بدنیا بیاری. بله گرفتگی انگار از علائم هست . خدا کنه مشکلی ...
مرسی عزیزم انشاله شما هم باردارباشی نگران نباش مطمین باش میشی
خدایا شکرت که هوامو همه جوره داشتی حتی تو بدترین شرایط و جایی که اصلا فکرش نمیکردم خدایا مراقب دخترکم باش میخوام بهترین تو اخلاق و رفتار باشه موفق و با خدا و مردم دار باشه خدایا تو تربیتش بهم کمک کن