2777
2789
عنوان

لکه بینی در هفته ششم بارداری

150 بازدید | 16 پست

سلام دوستان من تو هفته ششم بارداری هستم الان چند روز لکه قهوه ایی تا تیره به اندازه بند انگشت میبینم خیلی ترسیدم نشونه بدیه؟؟ میخام برم دکتر دو روزه تعطیله😭

استراحت داشته باش این دوروز بعدش برو دکتر من اندازه دوتا نوار خونریزی داشتم قرمز قرمز هفته 13ک رفتمسونو جفتم خونریزی کرده بود شما شاید هماتوم داری 

خانوم علی آقا..👩‍❤️‍👨. مامان دوتا گل پسر آرمان، آریا👨‍👩‍👦‍👦

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هماتوم چیه؟ بد؟

نه نگران نکن خودتو هماتوم یه حالت جمع شدگی خون پشت جفت ک اگر بزرگ باشه خطریه اگ کوچیک باشه

انشالا خیره 

مرسی فداتشم ، این دو روز و باید صبر کنم سخته😣

کار سنگین نکن...از پله بالا پایین نرو.راه نرو زیاد.استراحت داشته باش تا ابن دوروز بگذره و برو دکتر 

الانم فک نمیکنم جایی باز باسه ک بری سونو

نمیخاد صبر کنی تا بری دکتر خواهر من ماما هس .شیاف سیکلوژست بخر هر ۲۴ ساعت بزار پله ممنوع این اوقات ا ...

برم پیش ماما؟ اتفاقا همه گفتن توالت فرنگی بگیر گوش ندادم😓

برم پیش ماما؟ اتفاقا همه گفتن توالت فرنگی بگیر گوش ندادم😓

ن برو پیش متخصص منظورم اینه تاموقعی ک این دوروز بری اونجا اینکارایی ک بهت گفتم انجام بده..هیچ ضرر نمیکنی منفعت هم داره.ازاین توالت های فرنگی بگیر موقع دفع مدفوع زور نزن موقع سرفه زیر دلتو بگیر.