2777
2789

پسرمو بردم دکتر مترونیدازول ۱۲۵ رو هر هشت ساعت ۲/۵ سیسی نوشته 

کم نیست؟ 

۱۴ کیلوئه ۳/۵ سالشه 

لطفا برای خوشبختی خواهرم و آرامش و سلامتی خانوادم یک صلوات بفرستید💚💚 خدایا شکرت💚💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه من بگم کمه تو حرف دکتر و ول کنی به حرف من که دیپلم. گرفتم به زور گوش میدی؟؟هر وقت دکتر بهت هر چی گفت انجام بده 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

به حرف پزشک گوش بدت خانممنتظری تا بقیه نظر بدن؟؟

اخه یادمه قبلا که کوچیکتر بود دکتر دز بیشتری داده بود 

لطفا برای خوشبختی خواهرم و آرامش و سلامتی خانوادم یک صلوات بفرستید💚💚 خدایا شکرت💚💚
چرا مترونید ازول گرفته مش‌کلش چیه؟

از چهارشنبه استفراغ بدون تب و بدون اسهال داشت 

تهوعش تقریبا کنترل شد 

دیروز و امروز یکبار استفراغ کرد منتها میگه دلم درد میکنه و مدفثع و گاز رودش به شدت بد بوئه 

دکتر گفت احتمالا میکروب معده داره 

از چهارشنبه استفراغ بدون تب و بدون اسهال داشت تهوعش تقریبا کنترل شد دیروز و امروز یکبار استفراغ کرد ...

چهارشنبه سرم و امپول تهوع زدن براش