2777
2789
عنوان

کرونا و پیش دبستانی

| مشاهده متن کامل بحث + 745 بازدید | 42 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه اسم کتابای دخترتونو بفرستین؟!🌹

سلام عزيزم چهار تا كتاب خود مدرسه بهشون داد

١_دست ورزي و آمادگي براي نوشتن 

٢_زبان اموزي١

٣_زبان اموزي ٢ 

٤_اموزش قران بود 

ولي دو تا كتاب مربيشون گفت بريد بگيرد كه به نظر من اين دو تا كتاب از چهارتا كتابي كه خودشون دادن بهتر بود يكيش اموزش مفاهيم رياضي يكيشم مهارتهاي زندگي بود جفتشونم از مجموعه كتابهاي درنا و برنا واسه رده سني ٤ تا ٦ سال بود ناشرش هم علوي فرهيخته بود  عزيزم به نظر من بچه بايد رياضي و فارسيش قوي باشه وگرنه اخه قران رو كه خودمونم تو خونه ميتونيم يادشون بديم 

دخترمنم مثل بقيه بچها از بهمن پارسال ديگه نرفت مدرسه خودم توي خونه بهش ياد دادم مربيشونم زحمت كشيد هرچهار روز يه بار يه فيلم ميفرستاد توي گروه كه نشون بچها بديم كه من تمام اونا رو از قبل اينكه بره مدرسه بهش ياد داده بودم فقط الكي الكي اين همه پول واسه شهريه داديم مدرسه موقع تسويه حسابم كه رفتم از اين همممممهههه وسيله هم كه بهشون داديم يك چهارمشو بهمون تحويل دادن بعدم كه من ازش پرسيدم باقيش چي گفت گذاشتيم واسه خود مدرسه بمونه 😒😒😒😒 

منم امسال كه ميخواد بره اول رفتم دولتي ثبت نامش كردم گفتم من كه نميخوام بزارمش بره مدرسه واسه چي الكي اين همه پول بخوام بشون بدم هيچ كاري هم واسه بچها نميكنن 

چققققد حرف زدم 😂😂😂😂😂

من کلا ثبت نامشم نکردم

اتفاقا منم نميخواستم ثبت نامش كنم 😂 

ولي عمم مدير يه مدرست جريانو كه بهش گفتم گفت اصلا همچين كاري نكن گفت برو ثبت نامش كنم ولي فقط كلاس مجازيهاشو شركت كن اگه بچه رو گفتن بياد مدرسه تو نفرستش نزار بچه از بقيه همسن و سالاش عقب بمونه گفت الان بچس متوجه نميشه وقتي بزرگتر شد و فهميد يكسال عقب تره ممكنه ضربه بدي بخوره 

اتفاقا منم نميخواستم ثبت نامش كنم 😂  ولي عمم مدير يه مدرست جريانو كه بهش گفتم گفت اصلا همچين ...

نه بابا یه سال دیرتر بیکار میشن 😂😂😂 بعدشم با بچه های نیمه ی دوم همون یال ۹۳ میرن دیگه من که اول رفتم ثبت نام مدارکشم بردم ولی باز پشیمون شدم

نه بابا یه سال دیرتر بیکار میشن 😂😂😂 بعدشم با بچه های نیمه ی دوم همون یال ۹۳ میرن دیگه من که اول ر ...

😂😂😂😂😂 

نه اشتباه نكن برو ثبت نامش كن ولي دولتي بنويس كه نخواي هزينه شهريه بدي بعد توي كلاساي مجازي شركت كن و خودت بهش ياد بده ولي هرجور خودت ميدوني عزيزم 😍 

اخه من به غير از دخترم ٥_٦ تا بچع ديگه هم هستن كه همسن دخترم باشن بعد عمم ميگفت وقتي كرونا رفت و همه چي به حالت عادي برگشت دخترت وقتي تو جمعشون باشه چه بخواي چه نخواي خودشو با اونا مقايسه ميكنه و ميبينه يه سال عقبه تو روحيش اثر ميزاره ديگه منم ديدم راست ميگه ثبت نامش كردم 

سلام عزيزم چهار تا كتاب خود مدرسه بهشون داد ١_دست ورزي و آمادگي براي نوشتن  ٢_زبان اموزي١ ٣_ ...

ممنون عزیزم لطف کردی منم پسرمو ثبت نام نکردم اخه پیش هزینشم بالاست کاش اجباری نبود

ممنون عزیزم لطف کردی منم پسرمو ثبت نام نکردم اخه پیش هزینشم بالاست کاش اجباری نبود

والا عزيزم من عمم مديره يه سري بحث شد گفت كسي كه بچشو پيش ننويسه ما كه نميتونيم ثبت نامش نكنيم واسه اول ثبت نامش ميكنيم ولي خب بچه خودش اذيت ميشه ما ميگيم اجباريه ولي وقتي تحت هرشرايطي پيش نرفته باشه ما نميتونيم كه ثبت نامش نكنيم 

ولي واقعااااا پيش دبستانيا خرج وسيلهاشون بالاس به غير اين غير انتفاعيا هزينه بيخودي هم ميگيرين 

والا عزيزم من عمم مديره يه سري بحث شد گفت كسي كه بچشو پيش ننويسه ما كه نميتونيم ثبت نامش نكنيم واسه ...

اگه خودم امسال کتابارو بگیرم باهاش کار کنمم واسش سخت میشه اخه ما خودمونم بدون پیشو این حرفا رفتیم اول چند ساله این قرتی بازیارو در اوردن😄