2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونایین که یه چیزی میگن ولی جرات شنیدن جوابشونو ندارن 

خدایا خیلی دوستت دارم میدونم که تو هم دوستم داری 😘😘😘 مامان عزیزم دلم برات تنگ میشه تا همیشه کاش وقتی بودی بیشتر بهت میگفتم دوستت دارم بهت میگفتم قدرتو میدونم برام عزیزی ، خدایا حالا که اونجا پیش توئه از طرف من ببوسش😞

میتونن راحت پاک کنن 

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃

ادم های حساسی هستن

تحمل انتقاد رو ندارن 😁

برادرزاده عزیزم زندگیت را بر مبنایی قرار بده که تاوانش را من ندهم ... 😏 😏 اصلا تو قران داریم که "عمه یتسائلون" یعنی در مورد عمه سوال میشه ازتون !!  😅😅😅😅😅

من اکثرا قفل میکنم چون میدونم اخرش که بفهمن سنی هستم بحت میشه ومنم حوصله و وقت بحث کردن ندارم 

من بلوچم   زبانم بلوچی  لباسم بلوچی  فرهنگم بلوچی  وطنم ایران  مکران بلوچستاااان 😍افتخارم اهل سنتم😍

مگ‌ چیه ؟؟؟ منم اهل تسنن هستم 

خوشوقتم عزیز 

تازه اومدی عزیزم چن وقت باشی متوجه میشی😃

بخاطر اسم کاربریم و... سوال میپرسن بعد یه عده دگه میان بحثو ...

البته دوستان وکاربرای خوب وفهمیده هم زیادن اینجا فقط،عده ای براشون عجیبه انگار تا میفهمن شرو میکنن به سوال کردنو ...😀

من بلوچم   زبانم بلوچی  لباسم بلوچی  فرهنگم بلوچی  وطنم ایران  مکران بلوچستاااان 😍افتخارم اهل سنتم😍

خوشوقتم عزیز  تازه اومدی عزیزم چن وقت باشی متوجه میشی😃 بخاطر اسم کاربریم و... سوال میپرسن بع ...

😑😑😅😅😅اره تازه عضو شدم البته قبلا هم عضو بودم الان اکانتمو عوض کردم 

۱۸ سالمه ۹ ماهه عقدم ۲ ماه دیگ عروسیمه 

سنندجی هستم 

😶یکم پیشم با نامزدم دعوامون شد 

البته جزعی ولی من خیلی حساسم حسابی حالم گرفته 😩😩😩😩😩