2777
2789
امروز یادت میکردم تو ذهنم

ممنون گلم فک نمیکردم کسی باشه که بیادم باشه اینجا 💚💜💖

اگه میشه بگو فکرت درموردم متبت بود یا منفی 😂😂

من بلوچم   زبانم بلوچی  لباسم بلوچی  فرهنگم بلوچی  وطنم ایران  مکران بلوچستاااان 😍افتخارم اهل سنتم😍

😑😑😅😅😅اره تازه عضو شدم البته قبلا هم عضو بودم الان اکانتمو عوض کردم  ۱۸ سالمه ۹ ماهه عقدم ...

ان شاءالله پایدار باشید 

پیش میاداز این بحثا 😀

من بلوچم   زبانم بلوچی  لباسم بلوچی  فرهنگم بلوچی  وطنم ایران  مکران بلوچستاااان 😍افتخارم اهل سنتم😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون گلم فک نمیکردم کسی باشه که بیادم باشه اینجا 💚💜💖 اگه میشه بگو فکرت درموردم متبت بود یا منفی ...

نه والا

فقط گفتم یه خانومه بود بلوچ بود عکس بچه اش رو پروف بود ازش خبری نیست

اسم کاربریت رو نمیدونستم

پسرم تو جووووون منی🥰

نه والا فقط گفتم یه خانومه بود بلوچ بود عکس بچه اش رو پروف بود ازش خبری نیست اسم کاربریت رو نمیدون ...

💖💖همینقدم غنیمته ممنون گلم 😀زیاد نمیتونم بیام با وروجکا م مشغولم