2777
2789
عنوان

جواب من به یک نر سایت😂🙌🏻

176 بازدید | 15 پست

دخملا حواستون باشه این کاربر اقاس

جوابشو دادم😉

عکسو گزاشتم تو صفحه اول داره اپلود میشه

الله❤️بگو میان آن همه سیگار نخی هم به یاد من سوخت؟ من تمام سیگارهایم را به یاد تو روشن کردم… نیومد روی زبونم که بگم بی تو چی هستم:) که بگم دیوونتم من زندگیمو به تو بستم؛ شاید اونجوری که باید قدرتو من ندونستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاربر نفس13 هم ی پسر بچه ست

مدیدمش ولی عجب ادمایین این مردا تو سایت زنونه چه غلطی میکنن

الله❤️بگو میان آن همه سیگار نخی هم به یاد من سوخت؟ من تمام سیگارهایم را به یاد تو روشن کردم… نیومد روی زبونم که بگم بی تو چی هستم:) که بگم دیوونتم من زندگیمو به تو بستم؛ شاید اونجوری که باید قدرتو من ندونستم

مدیدمش ولی عجب ادمایین این مردا تو سایت زنونه چه غلطی میکنن

مرد نیست 

ی پسر بچه 16،17 ساله ست

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم

مرد نیست ی پسر بچه 16،17 ساله ست

نر که هست

کره خر ها اینجا چه غلطی میکنن اخه 

پسر بچه ۱۶ ساله زایمان میخواد کنه اینجا چه غلطی میکنه؟

نر که هستکره خر ها اینجا چه غلطی میکنن اخه پسر بچه ۱۶ ساله زایمان میخواد کنه اینجا چه غلطی میکنه؟

دقیقا

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم

اینجارو زیاد جدی گرفتینا

عزیزم جدی نگرفتیم ولی مردا وقتی اومدن بهت درخواست چت های بی مورد کردن و اعصابت بهم ریخت میفهمی جدی چیه

ببخشید که دم دستی نبودن و قابل دسترس نبودن جدی گرفتن شده😉