2777
2789
عنوان

یه سوال میپرسم هر کی توهین کرد به اون گزارش بزنین نه من

| مشاهده متن کامل بحث + 543 بازدید | 72 پست
اگه مرد بی تفاوت باشه و زن هم مذهبی نباشه ولی با چن تا استدلال هیجوره نتونه تسنن رو بپذیره. زن باید ...

کفویت از نظر اعتقادی بسیار مهمه....اینقدر مهمه که سر همین مسئله امام صادق همسری که بیش از همه دوست داشتند رو طلاق دادند.اگر هنوز ازدواج نکردند بیشتر فکر کنند

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی من یک ثانیه هم نمیتونم همچین تفاوت اساسی رو بین زن و شوهر تصور کنم...

ای خدا ۲۵۰هزار شهید تقدیم کردیم ولی تو سایت کشورمونم نباید بگیم فلان...اینکه دشمنان شبکه های پرس تیوی و العالم و... رو مسدود کردن درک میکنم. ولی اینکه اینجا که داخلیه چرا سکولار اداره میشه خدا میدونه...                                                                          دوران بزن در رو گذشته؛  بزنید،                     می خورید!                                                         (🇧🇭+🇮🇶+🇩🇿+🇮🇷+🇱🇧+🇱🇾+🇸🇾+🇸🇩+🇦🇫+🇾🇪)💪✌  تصورشم شیرینه 💓          

سوال: ازدواج شیعه با اهل سنت در موارد ذیل چه حکمی دارد؟ الف) ازدواج زن شیعه با مرد سنی ب) ازدواج مرد شیعه با زن سنی

آیة الله خامنه ای(دام ظلّه):

الف) اگر خوف انحراف از مذهب نباشد مانعی ندارد.

ب) مانع ندارد. 

آیة الله سیستانی(دام ظلّه):

الف) اگر بیم انحراف و گمراهی باشد، جایز نیست.

ب) ازدواج مومن (شیعه) با زن سنی غیر ناصبی جایز است مگر خوف گمراهی رود که حرام است.

آیة الله صافی گلپایگانی(دام ظلّه):

الف) بنابر قول مشهور جائز نیست. واله العالم

ب) اشکالی در جواز ازدواج مرد شیعه با زن سنی غیر ناصی نیست.

آیة الله مکارم شیرازی(دام ظلّه):

الف) اشکال دارد.

آیة الله نوری همدانی(دام ظلّه):

الف) اگر مطمئن است که هویّت مذهبی خود را حفظ می کند، اشکال ندارد.

ب) اگر مطمئن است هویت مذهبی خود را حفظ می کند جایز است.

آیة الله وحید خراسانی(دام ظلّه):

الف) برای زن شیعه جایز است که با مرد سنی ازدواج کند، البته کراهت دارد بلکه بنابر احتیاط مستحب ترک کند مگر زمانی که بترسد از گمراهی پس در این صورت حرام است.

ب) برای مرد شعیه جایز است ازدواج با زن سنی، مگر از گمراهی بترسد.

معنی اسمم مروارید پر ارزش هستش 🙂 دینم مسیحیت هست در حال تحقیق روی ادیانم ‌.اگر سوال پرسیدم و به نظرتون سوال مسخره ای بود دلیلش اینه که به همه قوانین دین و احکام اسلام  آشنا نیستم پس بد برداشت نکنین😘 در مورد دینم هم درخواست دوستی ندین لطفا☺
اگه مرد بی تفاوت باشه و زن هم مذهبی نباشه ولی با چن تا استدلال هیجوره نتونه تسنن رو بپذیره. زن باید ...

حالا چه اصراریه تغییر مذهب بدن؟ 

بدون تغییر مذهب هیچ مشکلی پیش نمیاد بچه هاشونم حق انتخاب دارن اما چون معمولا رفت و امد با خانواده ی مادری بیشتره بچه مذهب فامیل مادر رو میگیره 

تمام کسانی که سرشون روی گردن خودشون هست رو دوست میدارم  

سری ک درد نمیکنه چرا میخوای دستمال ببندی؟

والا بعضیا سر کوچیکتربن مسائل سیاسی زندگیشون کوفت میشه

اینا ک دگ مسائل اعتقادیه

مثلا سر چه مسایلی از هم دلگیر بشن .مطمنا طرف ببینه همسرش اعتقاد داره مهر استفاده کنه یا طریقه دیگه وضو میگیره دلخور نمیشه ....ذات دوتاشون یکیه اگر یک نفرشون خیلی تعصبی نباشه ...ک اگر تعصبی هم باشه از اول ازدواج نمیکنه ک بخواد مشکلی پیش بیاد

با بخشیدن، واقعیت های گذشته عوض نمی شوند زیرا گذشته را نمی توان تغییر داد. ما فقط می توانیم دیگران را ببخشیم تا به آرامش بیشتری برسیم. بخشش به ما اجازه می دهد با گناه، سرزنش و احساس شرم خداحافظی کنیم و به ما یاد می دهد که با دوست داشتن دیگران از شر ترس های گذشته رها شویم
آیة الله خامنه ای(دام ظلّه): الف) اگر خوف انحراف از مذهب نباشد مانعی ندارد. ب) مانع ندارد. & ...

خیلی اسم زیبایی دارید😍❤

ببخشید میپرسم البته اگه مایل نیستید پاسخ ندید ولی شما ایرانی هستید؟

لا اقة لنا.
من دیدم زن شیعه مرد سنی جفتشون نمازم نمیخونن بخاطر همین مشکلی ندارن اصن چون مذهبی نیستن

بلفرض تینکه نمازم بخونن ...از ا ل اینو میدونن ک چه تفاوت هایی دارن و باهاش کنار میان  .هرچند تفاوتها هم زیاد نیست ....اونایی ک مشکل پیدا میکنن احتمالا به خاطر اخلاق و مسایل دیگه زندگیه

با بخشیدن، واقعیت های گذشته عوض نمی شوند زیرا گذشته را نمی توان تغییر داد. ما فقط می توانیم دیگران را ببخشیم تا به آرامش بیشتری برسیم. بخشش به ما اجازه می دهد با گناه، سرزنش و احساس شرم خداحافظی کنیم و به ما یاد می دهد که با دوست داشتن دیگران از شر ترس های گذشته رها شویم
خیلی اسم زیبایی دارید😍❤ ببخشید میپرسم البته اگه مایل نیستید پاسخ ندید ولی شما ایرانی هستید؟

مرسی عزیزم 😍🥰💖 لطف داری 

پدرم ایرانی نیست.مادرم ایرانیه.خودم متولد اصفهان 

معنی اسمم مروارید پر ارزش هستش 🙂 دینم مسیحیت هست در حال تحقیق روی ادیانم ‌.اگر سوال پرسیدم و به نظرتون سوال مسخره ای بود دلیلش اینه که به همه قوانین دین و احکام اسلام  آشنا نیستم پس بد برداشت نکنین😘 در مورد دینم هم درخواست دوستی ندین لطفا☺