2777
2789
عنوان

یه سوال میپرسم هر کی توهین کرد به اون گزارش بزنین نه من

| مشاهده متن کامل بحث + 543 بازدید | 72 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا چه اصراریه تغییر مذهب بدن؟  بدون تغییر مذهب هیچ مشکلی پیش نمیاد بچه هاشونم حق انتخاب دارن ...

نه نگفتم تغییر مذهب

ولی خانوم همش دوست دارن استدلالشون رو به اقا بگن. و اگه جواب منطقی بشنون تسنن میشنن و از اقا میخان یکم منطقی و عقلانی فک کنه. ولی این مسائل باعث رخوت دو طرف میشه. چطور اون خانوم جلوی زبونشو بگیره؟

ما خودمون کردیم بعضی فامیلا اهل سنتن ما شیعه ولی مشکلی نداشتیم فرقی نداریم ک زیاد

اتفاقا من ک شیعم وقتی میرم تو شهرهای سنی نشین یه احساس خوبی بهم دست میده .اونا هم خیلی خونگرم هستن .مثلا خواستم تو قشم نماز بخونم معدرت خواهی کردم از کناریم گفتم ببخشید ناراحت نمیشید مهر استفاده کنم.خانمه بوسید منو گفت دخترم راحت باش

با بخشیدن، واقعیت های گذشته عوض نمی شوند زیرا گذشته را نمی توان تغییر داد. ما فقط می توانیم دیگران را ببخشیم تا به آرامش بیشتری برسیم. بخشش به ما اجازه می دهد با گناه، سرزنش و احساس شرم خداحافظی کنیم و به ما یاد می دهد که با دوست داشتن دیگران از شر ترس های گذشته رها شویم
اهان ممنون🌹❤🙏

بوچ ماچ عزیزم 😃😘😘

معنی اسمم مروارید پر ارزش هستش 🙂 دینم مسیحیت هست در حال تحقیق روی ادیانم ‌.اگر سوال پرسیدم و به نظرتون سوال مسخره ای بود دلیلش اینه که به همه قوانین دین و احکام اسلام  آشنا نیستم پس بد برداشت نکنین😘 در مورد دینم هم درخواست دوستی ندین لطفا☺
نه نگفتم تغییر مذهب ولی خانوم همش دوست دارن استدلالشون رو به اقا بگن. و اگه جواب منطقی بشنون تسنن م ...

نگه تو همه زندگیا این مورد رو هست نه فقط اعتقادی ...من شیعه شوهرم شیعه اصرار دارم قانعش کنم ک بعضی جاها چادر نمیخوام بزنم .گاهی به مشکل میخوریم ولی حلش میکنیم بین خودمون ...کلا یک مهارته ک زن و شوهر بتونن باهم محترمانه و به روش برد برد حرف بزنن .نه نظر تحمیلی خودشونو قالب کنن.دین هم یک قسمت از اون .ولی تو همه جنبه ها زندگی این پیش میاد

با بخشیدن، واقعیت های گذشته عوض نمی شوند زیرا گذشته را نمی توان تغییر داد. ما فقط می توانیم دیگران را ببخشیم تا به آرامش بیشتری برسیم. بخشش به ما اجازه می دهد با گناه، سرزنش و احساس شرم خداحافظی کنیم و به ما یاد می دهد که با دوست داشتن دیگران از شر ترس های گذشته رها شویم
میشه راهنماییم کنی چطور مدیریت کنم؟

میشه بگی تو چه مسایلی برات مشکل پیش میاد اونطور بهتر راهنمایی میکنن .ریز مسایل رو بگو

نه نگفتم تغییر مذهب ولی خانوم همش دوست دارن استدلالشون رو به اقا بگن. و اگه جواب منطقی بشنون تسنن م ...

خانوم میتونه جداگانه تحقیق کنه درمورد مذهب طرف مقابل چون ما طوری تربیت شدیم که این مسائل حساسیت زاست به هر حال 

بعدم برای مسائل 1400 سال قبل که هیچوقت ثابت نمیشه اعتقاد کدوم طرف درسته زندگی رو سخت نکنید مهم ادمای الانن آدمایی که الان داریم باهاشون زندگی میکنیم رو دریابیم 

تفاوت اصلی هم فقط محرم و غدیره 

نماز و روزه که تفاوت جزئی داره 

تمام کسانی که سرشون روی گردن خودشون هست رو دوست میدارم  
یه حسیه دلم میخاد قلبا شیعه باشه و براش استدلال میارم

من مادرم مسلمان و پدرم مسیحی 

البته شیعه سنی مشترک های زیادی دارن .ولی مسلمان اونم شیعه با مسیحی ،مشترک شون کمه ...

برای همین اختلاف پدر و مادرم خیلی زیاد بود .

مادرم اولش فکر میکرده مهم نیست .بعدش بعضی چیزای  پدرم حساس شده ‌.مثلا بابای من ته استکان مشروب خورده بود تو یه مجلس .مامانم دعواش میشه باهاش...

باید شما هم دقت کنی به اختلاف هایی که ممکنه ایجاد بشه براتون .بستگی داره خودت چقدر روی اون اختلافات دقیق بشی.

تو مثالی که من زدم ،مثلا مسلمون هم دیدم مشروب بخوره تو مجالس . برای برخی مهمه برای برخی نه .

من خودم مسیحی هستم با مسیحی ازدواج کردم ولی شدیدا روی مشروب حساس بودم .هر دو مشروب نمیخوریم.اونقدر حساس بودم که جزو معیارهام شده بود‌‌.

نتیجه حرفم اینه که اگه چیزی برات خیلی مهم باشه چه دینی چه غیر دینی ،سعی کن تو اون مورد با شوهرت مشترک باشه عقیده تون .چون بعدش سختت میشه

معنی اسمم مروارید پر ارزش هستش 🙂 دینم مسیحیت هست در حال تحقیق روی ادیانم ‌.اگر سوال پرسیدم و به نظرتون سوال مسخره ای بود دلیلش اینه که به همه قوانین دین و احکام اسلام  آشنا نیستم پس بد برداشت نکنین😘 در مورد دینم هم درخواست دوستی ندین لطفا☺
من مادرم مسلمان و پدرم مسیحی  البته شیعه سنی مشترک های زیادی دارن .ولی مسلمان اونم شیعه با مسی ...

مرسی از وقتی که برام گذاشتی و توضیح دادی. 

حق با توعه. اون مرد معیارهامو داره ولی بعضی اوقات متعصب میشم. بنظرت بچه به دین پدر میره یا مادر؟ چطور میتونم بکشونم سمت خودم؟

نن خودم اصلا معتقد نیستم نمیدونم چرا روش حساس شدم