2777
2789
عنوان

یه سوال میپرسم هر کی توهین کرد به اون گزارش بزنین نه من

| مشاهده متن کامل بحث + 543 بازدید | 72 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله تو جایی که من زندگی میکنم خیلی رایجه  مخصوصا اینکه زن شیعه باشه مرد سنی اگه تعصبات رو بذار ...

شما کجا هستین؟ 

دوستان عزیز هرکسی رو لایک میکنم برای حاجتش یک صلوات خاصه حضرت زهرا(س) میفرستم🌻میشه واسه رسیدنم به آرامش صلوات بفرستی دوست گلم🙏اللهم عجل لولیک الفرج🌼

چرا توهین باشه سوالت؟ آره دیدم ولی افسوس خوردم بهتره نباشه حتی سنی با سنی و شیعه با شیعه هم میزان تقیدشون به مذهب باید نزدیک باشه وگرنه زندگی همش جنگ اعصاب و تربیت فرزندان دوگانه میشه

والا چیزی که من توی قشم از سنی ها دیدم بسیار نسبت به ما مقیدتر هستن به مسائل خدایی.

آره دوست خانوادگی ما هم سنی بود و از قشم ..با یه مرد شیعه ازدواج کرد

معنی اسمم مروارید پر ارزش هستش 🙂 دینم مسیحیت هست در حال تحقیق روی ادیانم ‌.اگر سوال پرسیدم و به نظرتون سوال مسخره ای بود دلیلش اینه که به همه قوانین دین و احکام اسلام  آشنا نیستم پس بد برداشت نکنین😘 در مورد دینم هم درخواست دوستی ندین لطفا☺
بله تو جایی که من زندگی میکنم خیلی رایجه  مخصوصا اینکه زن شیعه باشه مرد سنی اگه تعصبات رو بذار ...

اگه مرد بی تفاوت باشه و زن هم مذهبی نباشه ولی با چن تا استدلال هیجوره نتونه تسنن رو بپذیره. زن باید چیکار کنه؟

به خاطر حقوق زن هست چون اعتقادات در بعضی زمینه ها متفاوت هست

هرکی اینو بهتون گفته اشتباه گفته عزیزم

هم عقدشون جاری میشه

هم زن شیعه میتونه با مرد سنی ازدواج کنه

ما تو فامیلای درجه یکمون این اتفاقا میوفته

ببین عزیزم یک زن شیعه نمیتونه با یک فرد غیر شیعه ازدواج کنه ولی مرد شیعه میتونه با یک زن اهل سنت از ...

اون درمورد مسلمان بودنه نه شیعه ...البته مطمن نیستم.ک زن مسلمان نمیشه بامرد مسیحی ازدواج کنه ولی بلعکس میشه

با بخشیدن، واقعیت های گذشته عوض نمی شوند زیرا گذشته را نمی توان تغییر داد. ما فقط می توانیم دیگران را ببخشیم تا به آرامش بیشتری برسیم. بخشش به ما اجازه می دهد با گناه، سرزنش و احساس شرم خداحافظی کنیم و به ما یاد می دهد که با دوست داشتن دیگران از شر ترس های گذشته رها شویم
ببین عزیزم یک زن شیعه نمیتونه با یک فرد غیر شیعه ازدواج کنه ولی مرد شیعه میتونه با یک زن اهل سنت از ...

نه من زن شیعه دیدم که با فرد سنی مزدوج شد.

ای خدا ۲۵۰هزار شهید تقدیم کردیم ولی تو سایت کشورمونم نباید بگیم فلان...اینکه دشمنان شبکه های پرس تیوی و العالم و... رو مسدود کردن درک میکنم. ولی اینکه اینجا که داخلیه چرا سکولار اداره میشه خدا میدونه...                                                                          دوران بزن در رو گذشته؛  بزنید،                     می خورید!                                                         (🇧🇭+🇮🇶+🇩🇿+🇮🇷+🇱🇧+🇱🇾+🇸🇾+🇸🇩+🇦🇫+🇾🇪)💪✌  تصورشم شیرینه 💓          
هرکی اینو بهتون گفته اشتباه گفته عزیزم هم عقدشون جاری میشه هم زن شیعه میتونه با مرد سنی ازدواج کنه ...

بله شاید منم یه بار یک فردی داشت صحبت میکرد، شنیدم که اینجوری گفته بود

لا اقة لنا.