2777
2789

سلام جاریم پدرمو در اورده دم به دقیقه خونمونه

تو یه ساختمونیم کمر همت بسته بیچاره ام کنه 

همش سردراشو بهونه میکنه که سرم درد میکنه بیام خونتون چایی بخوریم حالا یه چایی چیزی نیست من هر چی داشته باشم برای پذیرایی میارم 

اما کسی که واسه  چایی خوردن میره نیم ساعت الی یه ساعت میشینه این هر روز از سه ظهر تا 6غروب اینجاست

خونه ی منو با سوپر مارکت اشتباه گرفته

از تایید و صابون و شامپو و سیب زمینی پیاز و تخم مرغ بگیر تا گوشت چرخ کرده و زرشک و زعفران و ماست و اب خنک و اب جوش و پد بهداشتی و.....هر. چیز که فکرشو کنید از من میگیره 

هر بار میخوام بهش ندم میگم عیبی نداره 

چرا برای این چیزای بی ارزش دروغکی بگم ندارم

من از گلوی خودمو بچم میزنم خانم از من کلی چیز میز میگیره و پس انداز میکنه 

قبلنا هر روز یه چیز میگرفت الان یه خورده بهتر شده 

چون من نزدیک دو ماه بود همسرم واسه خونه خرید نمیکرد چون شبا دیر میاد خودمم بچه کوچیک دارم نمیتونستم برم خرید از این لحاظ یکم دست از سرم برداشته

تو بارداریم که سر اینکه بچم چیه خیلی اذیتم کرد کلا به کسی که بچش پسر باشه حسادت میکنه میگه هیچ کس بچه ی پسر نیاره تا بچه ی من عزیز باشه

بچه ی من دختره 

هر روز تو بارداری زنگ میزد کی میری تعیین جنسیت میگفت ارزو خداکنه بچت دختر باشه

به شما میاد بچتون دختر باشه

حالا منو همسرم از خدامون بود دختر بشه اول از همه میگفتیم فرقی نداره فقط سالم باشه و بتونیم صالح تربیتش کنیم

حالا الکی انقدر قربون صدقه ی بچم میره. بچم خیلی دوسش داره زن عموشو 

میبینه من چطور دارم بچمو تربیت میکنم هر روز بچش حرص دخترمو در میاره دخترم جیغ میکشه

جاریم میگه که خوبه تو بچتو نمیزنی من پسرم کوچیک بود اعصابمو خورد میکرد میزدم

کلا میاد خونمون که من زندگیمو ول کنم بشینم به پذیرایی

همین امروز بچش بهم گفت زن عمو پفیلا درست کن تا رفتم اشپزخونه دخترم با سر خورد به مبل

بچه ی جاریم گفت مامان تقصیر تو بود جاریم گفت الکی میگه ارزو جان،بچت  خودش افتاد

بچم کبود شده بود از گریه

بیچارم کردن نمیذارن زندگی کنم 

بقیشو پست بعد میگم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از اول اینجوری بودی دیگه

شما برو خونه شون خب

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.

والا اسی همینایی که تو پست اول گفتی برای قطع رابطه تا ابد کافیه

دیگه بقیشو لازم نیست تو پست بعدی بگی

سرم درد گرفت

واااااای

مردم چقد بد شدن

هی سر به راه تر ، هی سر به زیر تر ، هی گوشه گیر تر /  هر لحظه خسته تر ، هر لحظه تلخ تر ، هر لحظه پیر تر

خب مقصر اصلی خودتی تحویل نگیر اخم و تخم کن دیگه این خانوم از حد گذرونده

درساحل زندگی قدم میزدم،همه جا دو رد پا دیدم،جای پای من و خدا،به سخت ترین لحظات که رسیدم،فقط یک جای پادیدم،گفتم خدایا درسخت ترین شرایط مرا تنها گذاشتی،ندا امد تورا در سخت ترین شرایط به دوش کشیدم....