2777
2789
عنوان

اسپرم صفر چقدوقت میبره درمان بشه توروخدا کی تجربشو داره بهم کمک کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 4426 بازدید | 21 پست
نگران نباش گلم کمتر از یکماه نتیجه میگیره اگر درست دوا درمون کنه گلم 

خداکنه نتیجه داشته باشه الان آمپولاش و داروهاش تموم شده با دکترم تماس گرفتم گفت دوهفته از تزریق آخرین آمپول بگذره بعد آزمایش اسپرم و انجام بدید و جوابشو برام بیار

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
اول که استرس از همه چی بدتره در طول اقدام . به خدا توکل کنید و برید جلو . بعدشم اسپرم صفر که نمیشه ح ...

درسته همه میگن بهم استرس بده اما دست خودم نیس همش میاد سراغم چی بگم میگفت خیلی ضعیفه درحده صفره خدا از دهنت بشنوه میترسم درمانش زیاد طول بکشه من بعد 9 ماه  اقدام فهمیدم که همسرم مشکل داره دیگه نمیخوام زمانو ازدست بدم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما قبل از استفاده از  دارو ها برید پیش ارولوژیست حتما باید همسرتون سونو و معاینه بشن بعد دارو ...

واقعا نمیدونم اصلانم نگفت برید پیش اورولوژیست درعجبم فعلا منتظرم جواب این آزمایش اسپرمی که نوشته بعد داروها گفت بگیرید جوابشو ببرم پیشش اگه مشکلش حل نشده بود همسرمو پیش اورولوژیست میبرم

ن برین پیش متخصص مردان معاینه کنه من برا شوهرم شنبه وقت گرفته بودیم رفتیم گفت واریکوسل سطح۲ ک باید ع ...

راس میگید کم فکری کردم همون اول پیش اورولوژیست نرفتم

واقعا نمیدونم اصلانم نگفت برید پیش اورولوژیست درعجبم فعلا منتظرم جواب این آزمایش اسپرمی که نوشته بعد ...

ببین عزیزم من خودم ده ساله درگیر همین مشکلم اوایل کم تجربه بودم چندسال بازیچه دست متخصصین زنان شدم هرکدوم به احتیارخودشون هی دارو آمپول مینوشتن براهمسرم میگفتن سه ماه استفاده کنه بعد آزمایش بده ،چندسال هنینجوری وقت و هزینه صرف کردم حالا نگو که مشکل ما فقط تو مراکز ناباروری پیش ارولوزیست قابل تشخیصه،حالا منه تجربه دار میگم مشکل همسرشما کاملا جدیه لطفا زمان راهدر ندید زودتر برید تویکی از مراکز ناباروری پیش ارولوژ.حتما آزمایش اسپرم بایدتو مرکز ناباروری انجام بشه دستگاهاشون دقیق تره 

😍😍خدایا شکرت
ببین عزیزم من خودم ده ساله درگیر همین مشکلم اوایل کم تجربه بودم چندسال بازیچه دست متخصصین زنان شدم ه ...

راس میگید آره بخدا بختطر اینکه فقط پیش خودشون بری درست راهنمایی نمیکنند فقط پول و هزینه آدم صرف میشه منم زمان خیلی برام مهمه حتما میرم عزیزم مرسی از راهنماییت انشاالله خودتم به زودی نتیجه بگیری و مامان بشی