یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من خودم انجام ندادم.اتاق عمل زیبایی کار میکنم ک توش برای بیمار مزو تراپی و کربوکسی و... انجام میدم. دردش هم اکثرا تحمل میکنن. هزینش هم کلینیک ما هر جلسه ۳۵۰تا ۴۰۰میگیره.فک کنم جاهای ارزون تر هم باشه
من خودم انجام ندادم.اتاق عمل زیبایی کار میکنم ک توش برای بیمار مزو تراپی و کربوکسی و... انجام میدم. ...
باشه گلم ممنون میگم برای ریزش مو و رشد مجدد مو چ چیزی بیشتر جوابگوعه؟ من ازمایش دادم مشکل خاصی نداشتم ولی موهام دسته دسته میریزه و کف سرم داره مشخص میشه همه راه هارو هم رفتم ولی فایده نداشت
باشه گلم ممنون میگم برای ریزش مو و رشد مجدد مو چ چیزی بیشتر جوابگوعه؟ من ازمایش دادم مشکل خاصی نداشت ...
معمولا اینجور وقتا بیوپسی میکنن از سر. چون ممکنه ی سری بیماری های خاص باشه,اگر اونا نبود همین مزو تراپی و کربوکسی تراپی و تزریق تریامسینولون جواب میده اکثرا