2777
2789

سلام دوستان میشه یه نرم کننده لباس در حد ورنل بهم معرفی کنید؟

هرجا میگردم پیدا نمیکنم ورنل رو...

#معجزه توراهه من مطمئنم❤️                                             گروه نارنجی🧡وزن اولم 75😰 وزن هدفم60🥰

مایع لباس میریزی

نرم کننده هم میزنی؟

برای سلامتی خواهرم اگر ممکن لطفا یک صلوات بفرستید.😔💔 این روزها که حالت خوب نیست، دلم برای لبخند شیرینت تنگ شده. می‌دونم که مریض بودن سخته، اما یادت باشه ما همیشه کنارت هستیم و تو تنها نیستی. تو قوی‌ترین دختر دنیا هستی، و مطمئنم خیلی زود حالت خوب می‌شه.دوقلوی تو هم مثل من نگران و دلواپسه. به قول بابا انگار وقتی تو حالت خوب نباشه، دنیا برای اون هم غمگین می‌شه و درد تورو میکشه. اما منتظریم که خیلی زود قوی و شاد برگردی و دوباره با هم بخندیم و خوش بگذرونیم.ما خیلی دوستت داریم و همیشه کنارت هستیم. قوی باش، عزیزترینم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مایع لباس میریزی نرم کننده هم میزنی؟

من نه مایع زدم باهاش اوکی نبودم از پودر امو استفاده میکنم!

#معجزه توراهه من مطمئنم❤️                                             گروه نارنجی🧡وزن اولم 75😰 وزن هدفم60🥰
من تست گرفتم خوب بود هم بو هم نرمکنندگی

متشکرم مثل ورنل خوب هست یعنی؟

سافتلن و تست 

سافتلن مامانم داره خیلی راضی نیست انگار مثل قدیما نیستش!

من نه مایع زدم باهاش اوکی نبودم از پودر امو استفاده میکنم!

پودر لباساتو داغون نمیکنه؟

من همون مایع امو میزنم خوبه دیگه نرم کننده نیاز نداره، نرم میکنه خودش

برای سلامتی خواهرم اگر ممکن لطفا یک صلوات بفرستید.😔💔 این روزها که حالت خوب نیست، دلم برای لبخند شیرینت تنگ شده. می‌دونم که مریض بودن سخته، اما یادت باشه ما همیشه کنارت هستیم و تو تنها نیستی. تو قوی‌ترین دختر دنیا هستی، و مطمئنم خیلی زود حالت خوب می‌شه.دوقلوی تو هم مثل من نگران و دلواپسه. به قول بابا انگار وقتی تو حالت خوب نباشه، دنیا برای اون هم غمگین می‌شه و درد تورو میکشه. اما منتظریم که خیلی زود قوی و شاد برگردی و دوباره با هم بخندیم و خوش بگذرونیم.ما خیلی دوستت داریم و همیشه کنارت هستیم. قوی باش، عزیزترینم.

پودر لباساتو داغون نمیکنه؟ من همون مایع امو میزنم خوبه دیگه نرم کننده نیاز نداره، نرم میکنه خودش

نه چرا داغون كنه؟🤔

بنظر من اوكيه وقتي نرم كننده هم ميزنم ديگه عالي ميشه،

مگه پودر ضرر داره واسه لباس؟

نه چرا داغون كنه؟🤔 بنظر من اوكيه وقتي نرم كننده هم ميزنم ديگه عالي ميشه، مگه پودر ضرر داره واسه ل ...

اره پودر پارچه رو نابود میکنه ، بخاطر اینکه با آب سرد کار نمیکنه باید درجه اب ماشین لباسشویی رو بزاری رو داغ که پودر حل بشه و موقع شستشو از رو لباس پاک بشه

همین درجه داغی آب و خود پودر لباسو خراب میکنه

پودر انقدر قویه لباسو زبر میکنه باید بهش نرم کننده زد

برای لباسشویی هم پودر مضره

اره پودر پارچه رو نابود میکنه ، بخاطر اینکه با آب سرد کار نمیکنه باید درجه اب ماشین لباسشویی رو بزار ...

آخه يه بار مايع امو گرفتم نميدونم چرا راضي نبودم احساس كردم بوي لباسو از بين نميبره و لباسو كامل تميز نميكنه!

متشکرم مثل ورنل خوب هست یعنی؟

از دید من بهتر بود ، ورنل این آخریا خیلی جالب نبود ضمن اینکه قیمتش هم بالا بود 

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم 🌾🌾🌾    شک ندارم روزی میرسه که بی پروا حرف میزنیم و تعلیق نمیشیم . 
آخه يه بار مايع امو گرفتم نميدونم چرا راضي نبودم احساس كردم بوي لباسو از بين نميبره و لباسو كامل تمي ...

مایع اکتیو بگیر عالیییییی 

پودر تست هم خوبه 

من با این سه تا همیشه لباس میشورم تا جند روز کل خونه بوی خوب میاد 

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم 🌾🌾🌾    شک ندارم روزی میرسه که بی پروا حرف میزنیم و تعلیق نمیشیم .