سلام من سوپ جو رو با جو کامل درست میکنم.
اما همیشه با اینکه جوام رو چند ساعت خیس میکنم...و تازه بعد از کلی ساعت پختن سوپ با شعله کم بازم موقع خوردن پوست جو زیر دندون میاد....که خیلی از این حالت بدم میاد
جاهای دیگه که سوپ جو میخورم اینطوری نیست.
شما راه حلی بلدید؟
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=777159
ببینین ضرر نمی کنین
کفش مارکدار سایز 37.5-38 انگلیس ( سایزش استاندارد هست )
پاخورش خیلی شیکه
لباسای در حد نو و نو
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=784979&PostID=30752364#30752364