2777
2789

یه خاستگار داشتم به شدت پر حرف بود روز خواستگاری هر سوالی از هر کی می پرسیدن اون  جواب می داد بین صحبت هاش  همون طوری که داشت شربتشو با قاشق هم میزد قاشق رو زد لبه ی لیوان ، لیوان ترکید انگار و تمام شربت ریخت رو پاش ما هم برای اینکه خجالت نکشه همش می گفتیم اشکال نداره دلت نشکنه لیوان مهم نی اینقدر قرمز شده بود که تا اخر خواستگاری حرفی نزد . یه جوری نگا من می کرد انگار مقصر ضایع شدنش من بودم

من یه انبه برمی دارم یه گوشه میشینم بگین 

چهارمین کاربری، دوست عزیز روان پریشی که انگشت بی صاحاب بی قرار داری هی گزارش میزنی، اره دقیقا با خودتم، روزی سه وعده تپاله گاو بردار بریز رو سرت بدبخت، با تچکر😐

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من یه خاستگار داشتم هیچی نداشت ولی خیلی خوب بود   جواب منفی دادیم رفت بععدش بهم اس زد گفت منو علاف خودت کردی  😑

هنوزم قشنگ ترین چشا ماله مامانمه😍             دونیادی دا هردن قودخلانیر ..  خدایا خیلی  خستم  خیلیییی🤚🖤       خدایا دنیایت ته نامردیست 🖤💔

😂😂😂😂😂من یه خاستگار داشتم رفتیم تو اتاق اون رو مبل نشست من کنار تخت مث لاتا ارنجامو گذاشته بودم رو زانوم😂😂وقتی فهمیدم چجوری نشستم اب شدم از خجالت

تنها دوستم🙆 سایمه ....🥀🖤
من یه خاستگار داشتم هیچی نداشت ولی خیلی خوب بود   جواب منفی دادیم رفت بععدش بهم اس ز ...

علاف چی ؟؟؟ 

ازدواج کروی ؟؟؟

لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱               🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀                        

من اصلا پدرم خاستگارامو راه نمیداد خونه.اخرش یه شب دایی م و خانوادش ب طور نامحسوس اومدن خونمون گفتن اومدیم خاستگاری واسه پسرمون😅.و الان بعد از ده سال یه دختر ۳ ساله داریم🙆