2777
2789
عنوان

دنیای پس از مرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 2512 بازدید | 192 پست
بچه ها خیلی نباید به اون دنیا فکر کرد چون زندگی در این دنیا هم موهبت و باید خوب زندگی کرد زیاد فکر ک ...

🌺این مطلب زیبا رو خوندم خیلی به دلم نشست، دلم نیومد اینجا نزارمش 🌺👇

دوستان!

عزیزان همدل !

زندگی فعلی من و شما در برابر زندگی بعدی ، بسیار کوتاه ، بسیار فرعی و بسیار ریز و گذراست.

همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.

برای آنکه در زندگی بعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همبن یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم و خوبی کنیم.

و هرچند این زندگی بسیار کوتاه است اما بسیار پرثمر خواهد بود تنها و تنها اگر سختی های زودگذر برای خوب ماندن و بد نشدن را تحمل کنیم و خوب و مهربان ازاینجا برویم.

زیباترین چیزهایی که حتی تصوری از آن نداریم در انتظار ماست. تنها اگر برای خوب بودن، خوب ماندن و خوب رفتن، قدری صبر و حوصله کنیم.

خیلی زود  میگذرد.

در مقابل ابدیت و عمر بی نهایت بعدیمان ، عمر این زندگی عاریه ای حتی به قدر پلک زدنی هم نیست.

اگه اینجوری باشه که میگن از ۹ سالگیم که گناهامون نوشته شده من که تا۱۸ سالگی نمیدونستم هیچی ینی واقعا ...

اصلااینطور نیست عزیزم انسان اگه وااااقعا از کرده اش پشیمون بشه خدا انقد مهربونه که میبخشه ولی درصورتیکه شخص از ته قلبش احساس پشیمونی کنه و اگه دوباره دراون شرایط قرار بگیره اصلا انجامش نده...

و اینکه ماهرکاری کنیم بدون شک تو این دنیا پسش میدیم...به اون دنیا نمیکشه ینی کارما اجازه نمیده تااونجا بکشه هرکاری کنی هنینجا پسش میدی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یه سوال پرسیدم دوستمون جواب نداد یکی حق مارو خورده یا اذیتمون کرده یا .... الان عصبی شدن و داد ک ...

شاید منظورشون ادمای بداخلاقه. ن صرفا بخاطر یه مساله ناچار بشی داد بزنی... چون یجا یه حدیث بنظرم اگه اشتباه نکنم از پیامبر بود نوشته بود بداخلاقی باعث فشار قبره و هرگز بخشیده نمیشه

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
من الان شدم اینموردی که گفتی سعی میکنم خوب هم باشم اما انقدر فکر کردم فرسوده شدم اصلا یه چیز وحشنا ...

مرگ ترسناک نیست فقط تعلق ادم هاست به دنیا که سختش میکنه تعلق نداشته باشی همه چی آسون میگذره چون تعلق نداشتن به دنیا خودبخود خوب بودن رو همراهش داره ..دیدی بعضی آدما چقدر اسون دل میکنن از هرچیزی چقدر آسون دست میکشن ..قبول میکنن خیلی واقعیتها رو بعد چقدر آسون زندگی میکنن ..مرگ هم دقیقا همینه وقتیکه موقع مرگ بپذیری که تو در اصل متعلق به این دنیا نیستی مرگ برات لذت بخش هم میشه چون میدونی تقرب الهیه اما خب هر کسی این معرفت رو پیدا نمیکنه 😥😔😢

من یه وسواسی هم پیدا کردم مثلا مامانم غیبت میکنه از کسایی که اذیتشون کردن من استرس میگیرم میگم وای اون دنیاش چطور‌ میشه الان داره غیبت میکنه اصلا رد دادم من دیگه😐

دولانیم باشینا دولانیم🙃
من یه سوال پرسیدم دوستمون جواب نداد یکی حق مارو خورده یا اذیتمون کرده یا .... الان عصبی شدن و داد ک ...

چه جالب همین سوال رو دیشب پسرِ 12 سالم از من پرسید 

ببین دوست عزیز دفاع کردن از حق و مظلوم نبودن رو خدای مهربون می پسنده 

ولی مساله اینجاست که ما در اون دنیا وقتی زندگیمون رو مرور می کنیم با ریزترین جرئیاتش زندگیمون رو دوباره می بینیم با این تفاوت که اینبار تمام احساسات و افکارِ حاضر در اون صحنه رو هم تجربه می کنیم و مساله رو از زاویه دیدِ اونها می بینیم. 

اگر در اون صحنه فریاد و عصبانیتِ شما مثلا باعث ترسِ بچه ی طفلِ معصومی شده باشه، اون دنیا همون ترس رو از دیدگاه اون بچه و با همون شدت تجربه می کنید. 

مثلا کسی حق منو بخوره نمیتونم سکوت کنم تاپیک اخرمو ببین😔

خب این حق الناس تا تو نگذری خدا هم نمیگذره اما...خب میگن ببخش تا بخشیده شی بخشیدن کار هرکسی نیست اما وقتی میبخشی مطمئن باش یجا که خیلی گیری بخشیده میشی من تجربه اش کردم واقعا قشنگه

عزیزم. اونیکه حقتو خورده باید بترسه. دقیقا منم شدم عین تو خیلییی مواقبم یوقت حرف نابجایی نزنم کسیو ناراحت نکنم حتی اخم نکنم ک یوقت باعث گناه بشه.سعی میکنم حواسم ب دل ادما باشه... خیلی وسواس دارم تو این چیزا اما متاسفانه نماز نمیخونم.... تنبلم واسه نماز وگرنه عاشق خدام و مرتب ذکر میگم و قران میخونم😔😔.. خدایا کمکم کن

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
اصلااینطور نیست عزیزم انسان اگه وااااقعا از کرده اش پشیمون بشه خدا انقد مهربونه که میبخشه ولی درصورت ...

تکه ی اول صحبتهاتون کاملا درسته 

ولی در مورد قسمت دوم حرفاتون، طبق گفته ی تجربه کننده های مرگِ تقریبی، به طرز عجیب و باورنکردنی ای نتیجه ی  تمام جزییاتِ افکار و احساس و اعمالمون رو دوباره تجربه می کنیم. 

مثلا یکی به من بدی میکنه حقمو میخوره داد میزنم اینم فشار قبر داره؟

اگر داد میزنی تا از حقت دفاع کنی نه

ولی اگر از روی عصبانیت داد میزنی بله

خیلیییی مهم حتما حتما بخونید»هر که در دنیا بیشتر صلوات بفرستد:۱)نزدیک ترین مقام به پیامبر اکرم (ص) را در آخرت دارد.۲)سنگین ترین عمل روز قیامت صلوات است. ۳)تنها چیزی که بعد نماز واجب، روز قیامت(یوم الحسره)مردم حسرت نمی خورند،صلوات است.۴)پیامبر ص:بر من بسیار صلوات بفرستید که آن نور قبر و نورصراط و نور بهشت است.۵)پیامبر (ص)،افراد را به میزان صلواتی که فرستادند می شناسد و شفاعت می کند.۶)خداوند متعال،حضرت ابراهیم (ع) را به دلیل صلوات زیاد فرستادن،خلیل اللّٰه معرفی کرد.۷)در روز جمعه،هیچ عملی بهتر از صلوات نیست و طبق روایات، فرشتگانی هستند که روز جمعه فقط صلوات را در نامه اعمال می نویسند.۸)هر کسی پایان گفتارش صلوات بفرستد،داخل بهشت خواهد شد.۹)هر دعایی که با صلوات همراه نباشد،بالا نمی رود.۱۰)صلوات باعث خشنودی خدا،آمرزش گناهان و دوری از عذاب و استجابت دعا می شود.پس بسیار بگویید: الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهُم    

البته بخشیدن به این معنی نیست که بشینی طرف بلای بدتری به سرت بیاره بخشیدن یعنی اینکه طرف رو رها کنی و با خدای خودت بگی من از حق خودم گذشتم و بقیه اش رو به تو میسپرم ....دیگه الله اعلم اما تو جای خدا مجازات نکنی نفرین نکنی و منتظر زجر طرف نباشی 

خب این حق الناس تا تو نگذری خدا هم نمیگذره اما...خب میگن ببخش تا بخشیده شی بخشیدن کار هرکسی نیست اما ...

نمیدونم مثلا حق منو خوردن بهم تهمت زدن چطور ببخشم؟ چرا ببخشم وقتی همسرم واستاد جلوم بهم تهمت زد که از اول دوشیزه نبودی تا مهر نده؟ چرا ببخشم؟ تا ته درونم سوختم و تا عذابشو اون دنیا نبینم راحت نمیشم😔

دولانیم باشینا دولانیم🙃