2777
2789
عنوان

بهترین سالن زیبایی در کرج

192 بازدید | 2 پست

سلام بچه ها من سالن زیبایی هاویرا رو بهتون پیشنهاد میکنم. خیلی تیم حرفه‌ای و قوی هستن و اخلاقشان واقعا عالیه. 

آموزشگاه آرایشگری هم هستن. برای کسی که دنبال یادگیری و آموزش هست پیشنهاد میکنم حتما یسر اونجا بزنید. هم مجوز دارن هم خیلی قانونمند هستن. من برای اصلاح ابرو رفته بودم اما واقعا خیلی خوشم اومد از تیمشون، اخلاقشون، بخصوص رعایت نکات بهداشتی 

اگر به دنبال مرکزی معتبر برای رنگ مو در کرج هستید، سالن زیبایی شبنم راد بهترین انتخاب برای شماست. در این سالن از جدیدترین متدهای رنگ، لایت، آمبره، سامبره و بالیاژ استفاده می‌شود تا موهایی درخشان، سالم و جذاب داشته باشید. استفاده از رنگ‌های اورجینال و مواد مرغوب باعث می‌شود که سلامت موها حفظ شود و نتیجه نهایی ماندگار و درخشان باشد.

سالن زیبایی شبنم راد در گوهردشت کرج با حضور رنگ‌کاران حرفه‌ای و خوش‌سلیقه، همیشه مورد اعتماد بانوان سخت‌پسند بوده است. اگر به دنبال تنوع رنگ، ترکیب‌های خاص و جدیدترین ترندهای رنگ مو هستید، کافی است نمونه‌کارهای این سالن را در پیج اینستاگرام shabnamrad_beautysalon مشاهده کنید و با اطمینان کامل نوبت خود را رزرو نمایید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.