2777
2789
عنوان

اونایی که بینی عمل کردن بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 11936 بازدید | 258 پست

یادش بخیر منم وقتی پسرم سه سالش بود عمل کردم مامان فداش بشه روزای اول دستمو میگرفت منو تا سرویس میبرد برام اب میاورد داروهامو بخورم برام دستمال میاورد خلاصه  پرستاریمو میکرد😚😚🥰

اینم بگم بعدها جبران کرد دوسه باری با دست و کف پا اومد تو دماغم 🤪🤪

با بچه کوچیک یکم سخته خیلی باید حواستو جمع کنی ک ضربه نخوره و اینکه بغلش نکنی 

سختیشم فقط چنروز اول واس نفس کشیدنو غذاخوردن  همین

برو حالشو ببر مبارکت باش پیشاپیش🌺🌺

حالا هی نق بزن زندگیم این‌جوریه اون‌جوریه! اصن زندگی بالا پایین نداشته باشه و روزای بد نباشه که نمیتونی بگی وای امروز چقدر خوش گذشت!اصن آدمای بد نیان تو زندگیت که نمیتونی بگی دمش گرم فلانی چقدر خوب بود...هوا آلوده نباشه صد سال نمیتونی بگی چقدر هوا امروز خوب و عالیه!میدونی چی میخوام بگم؟سیاهیا نباشن سفیدیا معلوم نمیشن رفیق... از روزگار و خدا بابتِ سیاهیا گله نکن! همونان که باعث میشن قشنگیایِ زندگی به چِشمت بیان، فکرتو مشغولِ اونا نکن!چشاتو ببند و فقط و فقط به سفیدیا و قشنگیایِ زندگی فکر کن و خدا رو شکر کن... ✅                                                                                        انصافا چشامونو خیلی‌وقتا جوری می‌بندیم رو زندگی و قشنگیاش، و غرقِ سیاهیا میشیم، یه حالی واسه خودمون درست می‌کنیم که کاری از دستِ هیشکی برنمیاد و خودِ خدا هم نمیتونه اون لحظه به دادمون برسه...🌪                                                                                                             اکثر آشفتگی انسان ها به خاطر دعاهای بی تاثیر است دعا یعنی از خداوند راهنمایی بگیریم نه اینکه او را راهنمایی کنیم که چه کار بکند 😊😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب پس خوبه منم رفتم تا ی هفته اونجا موندم گچو که برداری خوبه اما مراقبتای بعد عملو همرو انجلم بده اص ...

ممنون از توضیحت گلم انشالله... من از الان استرس میگیرم شبا همش فکر میکنم نکه زشت شه اما هرچی بشه حتما ازاینی که هست بهتر میشه

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰
یادش بخیر منم وقتی پسرم سه سالش بود عمل کردم مامان فداش بشه روزای اول دستمو میگرفت منو تا سرویس میبر ...

ممنون گلم ممونون از دلگرمیت 😍

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰
ممنون از توضیحت گلم انشالله... من از الان استرس میگیرم شبا همش فکر میکنم نکه زشت شه اما هرچی بشه حتم ...

اره نترس اصلا قبلش  ی قرص ارام بخش بهت میدن 5 دیقه بعد بیخیال همه دنیا میشی برو اصلا پشیمون نشو حرف کسیم گوش نده 

اره نترس اصلا قبلش  ی قرص ارام بخش بهت میدن 5 دیقه بعد بیخیال همه دنیا میشی برو اصلا پشیمون نشو ...

فدات انشالله😍😍😍

تو اون تاپیک ازت پرسیدم کدوم دکتر مدنظرته؟ من فردا قراره برم دکتر خوشرفتار

گلدون جان دکتر خوشرفتار چقدر میخواد بگیره؟؟؟ واینکه بینی شما گوشتیه یا استخونی

گلدون جان دکتر خوشرفتار چقدر میخواد بگیره؟؟؟ واینکه بینی شما گوشتیه یا استخونی

۱۰ عزیزم یکی از اشناها گف ۱۰ میگیره حالا من فردا نوبت گرفتم مطمعن شم ..بالاش غظروفیه یه کوچولو سرش گندس  همه میگن عمل نکن هی میزنن تو ذوقم دودلم میکننن زیاد تو ذوق نمیزنه دماغم ولی دوس دارم تغیر کنم

تو عاشق نبودی که درد دل عاشقا رو بفهمی.
۱۰ عزیزم یکی از اشناها گف ۱۰ میگیره حالا من فردا نوبت گرفتم مطمعن شم ..بالاش غظروفیه یه کوچولو سرش گ ...

کاش من دماغم نیاز به عمل نداشت ولی من یه خورده پهنه واقعا نیاز به عمل داره خودم اصلا دوسش ندارم.. دکترت خیلی میخواد بگیره اگه بینیت خوبه باید کمتر بگیره

هو هو منم به زودی عمل میکنم ان شالله هیچ وقت فکرشم نمیکردم منم جز عملیا بشم مونده بود رو دلم تاپیک ب ...

انشالله😁 من ده روزه عمل کردم هنوز ورم داره اما الانم دوسش دارم 

عه تا پیک مال قبله🤣مبارکه

ممنون فدات شم😁😁

سلام اخرش پیش کی عمل کردی منم دوسه روز دیگه عمل دارم پیش لیلا مشعلی😰

سلام گلم لیلا مشعلی😁😁