سلام عزیزای دلم خوبید من میخوام ماه دیگه برم اهواز نوبت بگیرم عمل کنم هزینه رو از قبل پرسیدم گفت ۷۵۰۰ کمترینشه... عکس دماغمو دادم دکتر گفت تقریبی بهت میگم ۷۵۰۰تا ۸ میلیون میشه میخواستم بپرسم که واقعا باید با دهن باز نفس بکشیم و درد داره بعداز بهوش اومدن؟؟؟ آخه من یه بچه ۳ساله دارم همش میگم نکنه نتونم به بچم برسم کمی بهم امید بدین من هشت ساله دلم میخواد عمل کنم از مجردیم تا الان مجردیم مامانم نمیذاشت انگار گناه کبیره بود😐😐😐 اما الان شوهرم پایه اس 😁 شما عملتون چطور بود راضی بودین؟؟
❤دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰
خیلی زنگزدم به مطب دکتر مشعلی جواب نمیدن😖 الان یه نوبت گرفتم پیش دکتر علیرضا بخشایی ...
۰۹۱۶۶۵۵۸۱۱۹
❤دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰
دکتر مشعلی گند میزنه تو بینی اگه پیجش رو هم نگاه کنید میبینید اکثر بینی ها رو کج عمل کرده .دکتریه که شانسی اسم درکرده. من خودم دوبار پیشش عمل کردم دوبار بینیمو کج عمل کرد.هیچ دکتر دیگه ای هم قبول نمیکنه ترمیمش کنه.
دکتر مشعلی گند میزنه تو بینی اگه پیجش رو هم نگاه کنید میبینید اکثر بینی ها رو کج عمل کرده .دکتریه که ...
من پیشش عمل کردم راضی بودم