2777
2789
عنوان

اونایی که بینی عمل کردن بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 11936 بازدید | 258 پست
منم دودلم .هم میترسم هم فعلا پول ندارم

من میخوام پلاک زنجیرمو بفروشم عمل کنم میدونم پشیمون نمیشم چون هرچی طلا داشتم واسه شوهرم فروختم میدونم کم بیاره اینوهم براش میفروشم حداقل این بمونه واسه خودم

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب من قبل از عمل قرص ویتامین ای و ویتامین ث میخوردم با ژله ی هفته قبل عمل بعد 

عمل تا دو هفته کلا دماغم گچ بود تا دوهفته کلا سوپ میخوردم سرتو نباید خم کنی 

روی دست نباید بخوابی کلا صاف صاف رو ب کمر تا دوماه 

تا یک ماه اصلا چیزای سنگین بر ندار حتی یه کیلویی

چسپ تا ۶ ماه زدم 

دیگه یادم نمیاد

شـایـد زنـدگـے آن جـشـنـے نـبـاشـد ڪه مـا آرزویش را داشتـیـم امـا حـال ڪه بـه آن دعـوت شـده ایـم بـگذار تـا مـیـتـوانـیـم بـرقـصـیـم...
تو اون تاپیک ازت پرسیدم کدوم دکتر مدنظرته؟ من فردا قراره برم دکتر خوشرفتار

اره اون تاپیک قفل شد نتونستم جوابتو بدم گلم... من کارای دکتر لیلا مشعلی رو دیدم خیلی خوشم اومد دوس دارم برم پیشش

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰

با دهن باز سخت نی ولی هر رب ساعتی یبار پا میشی اب یا ابمیوه بخوری چون دهنت خشک میشه 

اب اناناس اب کرفس بخور خوبه

شـایـد زنـدگـے آن جـشـنـے نـبـاشـد ڪه مـا آرزویش را داشتـیـم امـا حـال ڪه بـه آن دعـوت شـده ایـم بـگذار تـا مـیـتـوانـیـم بـرقـصـیـم...
خب من قبل از عمل قرص ویتامین ای و ویتامین ث میخوردم با ژله ی هفته قبل عمل بعد  عمل تا دو هفته ...

راضی بودی خوب شد دماغت؟؟

راضی بودی خوب شد دماغت؟؟

اره من پارسال عمل کردم ۳۸۰۰ چون دولتی بوده الان دکترم رفته مطب خصوصی ۷۵۰۰ شده .

اره راضیم ولی خودم دوس داشتم یکم رو ب بالا و کوچیکتر میبود اما نیس طبیعیه

فکر میکنی با دهن نفس کشیدن سخته اما نیس فقط کلافه میشی سرت گیج میره بعد عمل باید ی دو سه روزی یکی هو ...

اره میرم خونه مامانم

نمیدونم از دردش منم هوس کردم یه تغییراتی به صورتم بدم امسال میخوام عمل کنم

اره منم خیلی دوس دارم حتما کمتر از دوماه باید برم 

اره من پارسال عمل کردم ۳۸۰۰ چون دولتی بوده الان دکترم رفته مطب خصوصی ۷۵۰۰ شده . اره راضیم ولی خودم ...

دکترت کجاییه ؟؟

اره میرم خونه مامانم

خب پس خوبه منم رفتم تا ی هفته اونجا موندم گچو که برداری خوبه اما مراقبتای بعد عملو همرو انجلم بده اصلا پشیمون نمیشی فقط شاید چن روز اول خیلی کلافه شی بینیت زیر کچ میخاره خشک میشه بینیت شستشو به موقع و دارو همشو جدی بگیر