2777
2789
عنوان

اونایی که بینی عمل کردن بیایید

11936 بازدید | 258 پست

سلام عزیزای دلم خوبید من میخوام ماه دیگه برم اهواز نوبت بگیرم عمل کنم هزینه رو از قبل پرسیدم گفت ۷۵۰۰ کمترینشه... عکس دماغمو دادم دکتر گفت تقریبی بهت میگم ۷۵۰۰تا ۸ میلیون میشه میخواستم بپرسم که واقعا باید با دهن باز نفس بکشیم و درد داره بعداز بهوش اومدن؟؟؟ آخه من یه بچه ۳ساله دارم همش میگم نکنه نتونم به بچم برسم کمی بهم امید بدین من هشت ساله دلم میخواد عمل کنم از مجردیم تا الان مجردیم مامانم نمیذاشت انگار گناه کبیره بود😐😐😐 اما الان شوهرم پایه اس 😁 شما عملتون چطور بود راضی بودین؟؟

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا وقتی تامپونارو بکشی باید ازدهن نفس بکشی

یعنی نمیشه از خود بینی نفس کشید من یه دقیه هم نمیتونم با دهن باز نفس بکشم آخه

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰

تو تاپیکام هست اره

‏خیلی دلم میخواد تو مکالمه از واژه(( اشتباه به عرضتون رسوندن)) استفاده کنم ولی همیشه هول میشم و میگم گوه خورده کی گفته :|                                                                          وقتی یه اتفاق بد برای یه ایرانی میافته دو دسته وجود دارند_خودش و اطرافیانش که اعتقاد دارن چشم خورده _دشمنانش که اعتقاد دارن بالاخره خدا جوابشو داد😐😂
منم دلم میخاد اما استرس دارم 

به استرسش می ارزه اعتماد به نفس میگیریم