2777
2789
عنوان

بهمون کلک زدن توروخدا راهکاربدین

280 بازدید | 13 پست

سلام دوستای عزیز

قضییه از این قراره ما ۲۰ روز پیش یه سرویس خواب سفارش دادیم ولی رنگشو اونجا انتخاب نکردیم قرارشد دوروز بعدش برامو رنگ کارا رو بفرستن انتخاب کنیم..ماهم دوروز بعد بهشون گفتیم رنگش کرم باشه و توفاکتور هم ننوشتن. بعد ۲۵ روز کارمونو آوردن ولی رنگش همونیه که تو نمایشگاه بود حالا نه برامون رنگشو عوض میکنن نه پولمونو پس میدن من رفتم کمد رنگ کرم خریدم که مثلا با اونا ست بشه...الان خیلی ناراحتم نمیدونم چیکارکنم...شوهرمم رفته اونجا دعوا کرده پلیس اومده سرشون😭😭😭😭

☆خدا☆ تنها انیسی است که مانوس خود را هرگز رهانمیکند.......ان شاالله یه روزی دامن همه ی زنان سرزمینم سبز از وجود فرزند بشه و طعم مادربودن رو بچشن آمین...برای سلامتی دوقلوهام یه صلوات لطفا....

خوب نظر پليس چيه

به راننده تاكسى بگم:سلام خسته نباشيد حرم لطفا در بابل جواد😍به نزديكاى حرم كه ميرسيم بزور موهامو ميدم تو و چادر رو از كيفم در ميارم آماده ميكنم از تاكسى پياده ميشم و سعى ميكنم هرطور شده با نابلدى تموم موهامو بكنم تو و خودمو با چادر بپوشم ميرم جلوتر از در نون رضوى رد ميشم و به خودم وعده خوراكياشو ميدم،ميرسم حرم از ايست رد ميشم و وارد بهشششششششت روى زمين ميشم جايي كه هوا هميشه مطلوبه نه سرده نه گرمه بو حرم بو حاجت روايي بو عشق دورتادورمه دست ميكشم به در و ديوارش بوش ميكنم حسش ميكنم غرق شاديم خودمو بين مردم ميپيچونم با اينكه هيچ وقت دستم به ضريح نرسيده اما از همون دورادور سلام ميكنم و با امام مهربونم حرف ميزنم اين لحظه هاى پر از آرامش هزار بار تقديم به هممون😍😍😍واى واى بعد حرم ميدونى چي ميچسبه؟ ميدون ١٠ دى برى سوسيس بندرى و پيراشكى بزنى بر بدن😂😍التماس دعا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب نظر پليس چيه

میگه چون تو فاکتور چیزی ننوشتن حق با اوناست

☆خدا☆ تنها انیسی است که مانوس خود را هرگز رهانمیکند.......ان شاالله یه روزی دامن همه ی زنان سرزمینم سبز از وجود فرزند بشه و طعم مادربودن رو بچشن آمین...برای سلامتی دوقلوهام یه صلوات لطفا....
چرا اول پول رو دادین 

تقصیر شوهر بی عقلمه اول پولو داده بعد جنسو تحویل گرفته

امضات کاش کرونا تموم بشه و امام مهربونم بطلبه... دلم خواست

ان شاالله 

والا این صنف خیلی ادم های حلال خوری نیستند البته نه همه شون

واسه خودم

دایی ام

برادرم

مادرم

دختر خالم

پیش اومده که یا رنگ چوپ یا رنگ پارچه اونی نبوده که سفارش دادیم اگه تو قرارد داد گفته باشی که طرف مجبور پول پس بده 

ولی اگه قید نکردید دستتون به جایی بند نیست 

ان شاالله 

دوقلو داشتن سخت نیست؟

دست تنهایی یا کسی هست ک کمکت کنه

من یدونه نی نی دارم سختمه و احساس هم میکنم رابطم داره با شوهرم کم رنگ میشه و افسردگی گرفتم

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️برای سلامتی خانوادم و خانوادت یک صلوات میفرستی؟؟🙂👨‍👩‍👦ممنون🥀با نظرم مخالفی ریپلای نکن اعصاب بحث کردن با 🐑هارو ندارم    ،تیکر تولد۱سالگی پسرم  
والا این صنف خیلی ادم های حلال خوری نیستند البته نه همه شون واسه خودم دایی ام برادرم مادرم دختر ...

اره والا خودمون چند بارجنس گرفتیم به غیراز کار سیسمونی همشون بی انصافن و حرام و حلاشون قاطیه...ایشالا که خیر نبینن مردم با این سختی پول در میارن به این راحتی کلاهبرداری میکنن

دوقلو داشتن سخت نیست؟ دست تنهایی یا کسی هست ک کمکت کنه من یدونه نی نی دارم سختمه و احساس هم میکنم ...

خیلی سخته‌...تو شهر غریب دست تنهام

الانم شوهرم رفته اونجا کتک کاری کرده نمیدونم امشب چی میشه خدا به دادم برسه

خیلی سخته‌...تو شهر غریب دست تنهام الانم شوهرم رفته اونجا کتک کاری کرده نمیدونم امشب چی میشه خدا به ...

انشاالله خدا کمکت کنه و موفق باشی

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️برای سلامتی خانوادم و خانوادت یک صلوات میفرستی؟؟🙂👨‍👩‍👦ممنون🥀با نظرم مخالفی ریپلای نکن اعصاب بحث کردن با 🐑هارو ندارم    ،تیکر تولد۱سالگی پسرم  
انشاالله خدا کمکت کنه و موفق باشی

ممنون عزیزم

به جون مامانم واقعیت رو گفتم

اینستا ش رو هم چند روز پیش پیدا کردم

ما اخر سر دعوای بدی کردیم

چون ملاقات دوم ما پارسال بود.از من پول خواست منم ندادم.پنج میلیون پول میخواست

و گفتش چون پول نمیدی رابطه مون قطع میشه

عاشق کوه و طبیعت و گردش.