2777
2789
عنوان

شوینده صورت برای پوست چرب

414 بازدید | 29 پست

دوستانم فیس واش واسه پوست چرب چی استفاده میکنید؟ تی زون صورت و جوشای زیر پوستی قشنگگگگگگگ تمیز کنه.چی خوبه؟چی استفاده میکنید؟

ممنونم پیشاپیش از پاسخگویی تون...❤

⚘🌼🌻🌺⚘🌼🌻🌺⚘🌼🌻⚘🌺🌼⚘🌻🌼

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هر شوینده ای میزدم پوستمو نابود میکرد اونواع مارک ها 

یکی بهم شامپو بچه فیروز پیشنهاد داد ینی هررروز دعاش میکنم از بس خوبه

هیچ چیزی بیرون از وجودت نیست که تورو بهتر،قوی تر،غنی تر،سریع تر و باهوش تر کند.بیرون خودت دنبال هیچی نگرد چون همه چیز درون توست....🌈🌹🦋♥️

ژل سیوند عااالیه تازه ضد جوش و روشن کنندس

🌟🌙Αλλάχ♪❤️"جِسمـ مَن                                                                              قَلبِـ مَن                                                                              روحِـ مَن                                                                                    "  یکـ به یکـ تورا صدا میزنند .."تو" و خود"تو"چه‍ هستی که‍ اینگونه‍ تمامـ مرا به‍ تلاطمـ در آوردی؟!....                                                       {حُـــــسیـن(ع)}                                     مَرا محکمـ در آغوش خود بگیر ،چرا که‍ مهربون تر از آغوش تو هیچـ کجای اینـ دنیا ندیدمـ•••♪عِــزرائیل                   ^الهمـ عجل الولیکـ الفرج^
من کیلو کیلو روغن میده صورتم اینو میزنم صورتم مثل آینه جیر جیر میکنه

منم کارخونه روغنه پوستم😝😝

ولی میدونی تی زون صورتم خ چربه 

جوش زیر پوستی داره.ینی بهتره بگم چربیه

ک خوب تمیز نمیشه