2777
2789
عنوان

خوش شانسی . بد شانسی یا تقدیر ؟کدومش؟

| مشاهده متن کامل بحث + 591 بازدید | 23 پست

در حقیت زمانی برای برآورده شدن انتخابتان وجود ندارد مگر محدودیت های ذهنی خودتان که به طور پنهانی برای آن خواسته محدودیت یا زمان تعریف میکند. میدانید که خانه بزرگی در فکر خود انتخاب کرده اید و به آن باور دارید ولی در ته دلتان میگوید "ولی من که هنوز پولشو ندارم!" یعنی باز با ایجاد محدودیت آن انتخاب را منوط به داشتن پول میکنید . میگویید آه این سخنان مرا به شدت تحت تاثیر قرار داد ولی الان وضعیتم طوری نیست که بتونم تغییری در خودم بدم! شاید تا چند ماه دیگه که بقیه کارهامو انجام بدم! و به این ترتیب شما خود مانعی در برابر تغییرات درونی خود قرار میدهید و احتمالا حتی بعد از سپری شدن آن چندماه هم موفق نخواهید شد چون آنرا منوط به "شاید" کردید.

تغییر نگاه و افکار شما به سرعت شاید امکان پذیر نباشد ولی میتوانید روی خود تمرین کرده و به تدریج به توانایی های شگرف خود اشراف پیدا کنید. اگر تصور میکنید نمی توانید افکار بسیار بزرگی را اکنون برای خود متصور باشید، میتوانید برای خود ودر فکرتان از انتخابهای کوچکتر و قابل هضم تری شروع کنید ولی بدانید که از منظر عالم، فکر کوچک یا فکر بزرگ بی معناست ، این فکر خود ماست که کوچک و بزرگ ، در دسترس یا غیر قابل دسترس ایجاد میکند. هیچگاه در این راه ناامید نشوید ، اگر رویداد و تغییری که می خواهید ایجاد کنید با مقاومت زندگی روبرو شد بدانید که در جایی پنهان از درونتان هنوز ابهامات و درگیری هایی دارید و هنوز به باور و ایمان کامل نرسیدید، پس دست از تلاش بر ندارید.

تکرار میکنم ، کلمات و جملات و احساسی که همراه آن ایجاد میکنید اهمیت دارند ولی نگران سخنان یا افکار لحظه ای و ناخواسته خود نباشید زیرا افکار موثر آنست که از اتصال به قلب بوجود می آید ، قلبی که محل اتصال شما به آفرینش است. پس اگر از روی خشم یا ناامیدی لعن و نفرینی میکنید ( که به دلیل آلودگی انرژی که بوجود می آورید نباید بکنید) اتفاقی رخ نمیدهد ،

من یک زن،خواهر ،همسر ،مادر  نیستم . من یک آگاهی ام . یک روح اصیل ک ب زمین اومدم تا رشد کنم و تجربه کنم.آگاهی متصل ب شعور مطلق هستی،در راه رسیدن ب کمال.ب آرامش رسیدم و آرامش من ب هیچ عامل بیرونی وابسته نیست. آرامش من از درون من می‌جوشد مثل چشمه ای جوشان از لابلای سنگلاخ......

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چندین بار پست شما رو خوندم ،منظور از انتخاب خواسته شکر گزاریه؟؟؟یعنی وقتی خونه ای بزرگ میخاهیم باید بگیم خدا رو شکر که خونه ای بزرگ دارم؟؟ و نباید اونو آرزو کرد،بلکه انتخابش باید بکنیم

ممنون میشم جواب بدی🌹

استار تر دانا  اگر ادامه داره لطفا بزار

ممنونم عزیزم نظر لطف شماست . دانایی درون شماست ک در من میبینید گلم . من آئینه شما هستم . هر چه درون شماست در من میبینی.

من یک زن،خواهر ،همسر ،مادر  نیستم . من یک آگاهی ام . یک روح اصیل ک ب زمین اومدم تا رشد کنم و تجربه کنم.آگاهی متصل ب شعور مطلق هستی،در راه رسیدن ب کمال.ب آرامش رسیدم و آرامش من ب هیچ عامل بیرونی وابسته نیست. آرامش من از درون من می‌جوشد مثل چشمه ای جوشان از لابلای سنگلاخ......
من چندین بار پست شما رو خوندم ،منظور از انتخاب خواسته شکر گزاریه؟؟؟یعنی وقتی خونه ای بزرگ میخاهیم با ...

منظور انتخاب کردنه . یعنی تمام خواسته هایی ک از ذهن شما میگذره خلق شده در عالم کائنات . این شما هستی ک انتخاب میکنی چی داشته باشی بدون محدودیت ذهنی . البته ک شکر گزاری حتی بآبت همه اون چیزایی ک هنوز بدستت نرسیده و در زمان درستش ب دستت میرسه ک عالیه و راه رسیدن رو.کوتاه میکنه . انشالله ب تمام خواسته هاتون برسید. اینجا پر از فراوانیه

مطالب مفیدی بود ممنون🌼🌸🌼

بر اساس قران: ما خودمان، خودمان را انتخاب نکردیم. این خدا بوده که ما رو با این ویژگیها انتخاب کرده ولی بر اساس ایات انتخابی نیکو و بهترین بوده. همه ی ما از یک روح و از یک نفس خلق شده ایم که نشان دهنده ی این است که همه با تمام تفاوت ها از یک منبع و منشا هستیم😊