2777
2789
عنوان

😶😶😶😶😶😶😶😶😶میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 697 بازدید | 134 پست
🤮🤮🤧اه چقده بد  بنظرم با این کار احساس میکنم همه دارن به رابطه زناشویی زنو شوهر لطمه میزنن

اره ندید بزارید این رسم مزخرف از سر مردم رد بشه با همسرت حرف بزن چقدر بدم میاد از این کار 

بهترین رفیق زندگیم همسرم 💪🤞✌
ما دیتمال اینا نداشتیم شوهر یعنی همچین پشتمه خداروشکر گفت هر کی هم اومد حق نداره بیاد البته مادرشوهر ...

خداروشکر😍برای منم دعا کنین همه چی به خیرو خوشی تموم شه😞

چه بی هوا....!    هوای گریه دارم😔     واسه آرامشم و خوشبختیم یه صلوات بفرستی❤🧡💛💚💙💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره ندید بزارید این رسم مزخرف از سر مردم رد بشه با همسرت حرف بزن چقدر بدم میاد از این کار 

اره فکرشم واقعا حال بهم زنه که چند نفر پشت در منتظرن  و میدونن که شما تو اتاق دارین چیکار میکنین وبا دیدن دستمال خونی خوشحاد میشن😣

چه بی هوا....!    هوای گریه دارم😔     واسه آرامشم و خوشبختیم یه صلوات بفرستی❤🧡💛💚💙💜
ینی در حین رابطه از عقب یهو رفت جلو انقدر واضح گفتم خاک تو سرم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️😑

وای عزیزممم خخخ خلیم عالی چرا خاک تو سرت همسرته ها این عروسی اینام دهن مردمو بستن دیگه عقد یعنی زن و شوهر 

اره فکرشم واقعا حال بهم زنه که چند نفر پشت در منتظرن  و میدونن که شما تو اتاق دارین چیکار میکنی ...

اه اره روز پاتختی هم همه میگن چقدر تغییر کرده از این کارم بدم میاد کلی ادمو نگاه میکنن🙈

وای عزیزممم خخخ خلیم عالی چرا خاک تو سرت همسرته ها این عروسی اینام دهن مردمو بستن دیگه عقد یعنی زن و ...

اره واقعا 😔نمیدونی اون شب چقدر گریه کردم تمام حرفای مامانو بابام تو گوشم میپیچید انقدر گریه کردم بالا اوردم شوهرمم نشست گریه کرد اخر طاقت گریه هاشو نداشتم بزور خودمو اروم کردم که اونم اروم کنم😞تازه اون شبم شب تولد شوهرم بود هروقت یادش میفته میخنده😂😂

اه اره روز پاتختی هم همه میگن چقدر تغییر کرده از این کارم بدم میاد کلی ادمو نگاه میکنن🙈

ایش😒🤧🤧😵

اره واقعا 😔نمیدونی اون شب چقدر گریه کردم تمام حرفای مامانو بابام تو گوشم میپیچید انقدر گریه کردم با ...

عزیزم بهترین کادویی بود که دادی ناراحت نباش منم خیلی خود خوری کردم اولاش شوهرم ناراحت میشد میگفتم به خاطر حرف مردم گفت مهم نباشه وقتی من کنارتم پشتِتم

عزیزم بهترین کادویی بود که دادی ناراحت نباش منم خیلی خود خوری کردم اولاش شوهرم ناراحت میشد میگفتم به ...

اره ولی انقدر گریه کردم کوفتش شد خدایی انقدر دلم براش سوخت طوری گریه میکرد که بالشت خیس اشک شده بود دل دل میزد دوتامون انگار نه بابامون مرده بودن خدایی یادش میفتم میگم خاککک چرا من اونطوری کردم🤦🏻‍♀️😂😂😍😍😍چقدر خوبه شوهرت پشتته ایشالله همیشه همینطوری پشتت باشه😍

عزیزم عکستو میزاری ببینم کنجکاو شدم ببینمت منم عکسمو میزارم اگه بزاری😃😃😍

اره ولی انقدر گریه کردم کوفتش شد خدایی انقدر دلم براش سوخت طوری گریه میکرد که بالشت خیس اشک شده بود ...

مرسی عزیزدلمی با لطف و محبت و دلخوشی بهش ارامش بده واقعا باید مردا رو درک کرد تو این وضعیت گرونی وهمه چی حداقل کنارت بودنی دلخوشیتو بیشتر کن بزار از کنارت بودن لذت ببره اونم میبینی دو چندان میشه محبتش مردا تشنه محبتن 

مرسی عزیزدلمی با لطف و محبت و دلخوشی بهش ارامش بده واقعا باید مردا رو درک کرد تو این وضعیت گرونی وهم ...

اره عزیزم مردا خیلی محبت کردنو دوست دارن منم واسش کم نمیزارم مخصوصا از الان که خیلی بهم امیدواری دادی گلم😍😍😚