2777
2789
عنوان

😶😶😶😶😶😶😶😶😶میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 697 بازدید | 134 پست
چمیدونم میگم که تفکرات قدیمیشون خستم کرده 😪میگه تو عقد رابطه کامل نداشته باشی اگه داشته باشی ببرمت ...

جقدر خوبه که کنارته منم تو نامزدی دختریمو از دست دادم رابطه دخول داشتیم ولی مادرم گفت بریم برگه سلامت بگیرم شوهرم گفت اجازه ندارید ابن کارو کنید زنمه منم خوشحال😁🙈

بهترین رفیق زندگیم همسرم 💪🤞✌
فضولی نباشه اینکه میگی اتفاقی یعنی چ؟؟بگو خب مادرت ک اینجا نیس

ینی در حین رابطه از عقب یهو رفت جلو انقدر واضح گفتم خاک تو سرم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️😑

چه بی هوا....!    هوای گریه دارم😔     واسه آرامشم و خوشبختیم یه صلوات بفرستی❤🧡💛💚💙💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره کلا انگار اواره ای خونه پدر شوهرم اینا هم کسی نیست اونا کلا روستا ان دوتا کوچه اونور تر از خونه ...

ولی سعی کن زودتر ازدواج کنی بدتر افسرده میشی گریه برا چی مهم نباشه خودتو همسرت مهم باسید عقاید بعضی پدر مادرا قدیمه درکت میکنم عزیز دلم 

جقدر خوبه که کنارته منم تو نامزدی دختریمو از دست دادم رابطه دخول داشتیم ولی مادرم گفت بریم برگه سلام ...

😃😃😃چقدر خوب😍😍اینا توقع دارن من شب عروسی بهشون دستمال بدم😟🤢چقد بدم میاد از این افکار گند

چه بی هوا....!    هوای گریه دارم😔     واسه آرامشم و خوشبختیم یه صلوات بفرستی❤🧡💛💚💙💜
اره کلا انگار اواره ای خونه پدر شوهرم اینا هم کسی نیست اونا کلا روستا ان دوتا کوچه اونور تر از خونه ...

اره سعی کن زودتر ازدواج کنی گریه نکن بدتر یه ادم عصبی افسرده میشی خودتو همسرت مهم باشید بهم دیگه محبت کنید تحمل کن عزیز دلم درست میشه

ولی سعی کن زودتر ازدواج کنی بدتر افسرده میشی گریه برا چی مهم نباشه خودتو همسرت مهم باسید عقاید بعضی ...

😍😍😍مرسی عشقم ولی تا یه چیز کوچیک میشه مامانم میچسبه بهم که تو چرا فلان گفتی اینطوری گفتی در صورتی که این رسم مزخرفو خانواده شوهرم ندارن و نمیخوان کاش مامان منم عقلش بیاد سرجاش😒

😃😃😃چقدر خوب😍😍اینا توقع دارن من شب عروسی بهشون دستمال بدم😟🤢چقد بدم میاد از این افکار گند

من خداروشکر هنوز سالمم و هم باید معاینه برم هن دستمال بدم خخخ

🤣🤣🤣🤣🤣فدای سرت  راستی ما از عقب نداریم و نخاهیم داشت

😂😂😂😂مرسی عشقم بابت دلداریت😘😘😍چرا مگه دوتاتون بدتون میاد؟

😍😍😍مرسی عشقم ولی تا یه چیز کوچیک میشه مامانم میچسبه بهم که تو چرا فلان گفتی اینطوری گفتی در صورتی ...

یه خورده تحمل کن  اره مامانای نسل قدیم تر عقایدشون هم قدیمی یعنی با اون فرهنگ بالا اومدن دست خودشون نیست 

🤮🤮🤧اه چقده بد  بنظرم با این کار احساس میکنم همه دارن به رابطه زناشویی زنو شوهر لطمه میزنن

ما دیتمال اینا نداشتیم شوهر یعنی همچین پشتمه خداروشکر گفت هر کی هم اومد حق نداره بیاد البته مادرشوهرمینا هم خیلی ماهن